Проблем с Google !

peterpetrov309

Registered
Имам голям проблем направих си блог в blogspot.com и искам да пробвам да
му направя СЕО , защото съм нов и искам да се пробвам но проблема, ми е че сайта ми го няма в Гугъл. Потърсих как да го направя и на повечето места пишеше , че трябва да си си платил за домейн за да можеш да може да се добави към гугъл и да може да се търси и какво се оказа моя сайт го има но не може да се търси в Гугъл. Отчаях се но след това се сетих да потърся други блогове в blogspot.com в Гугъл и се оказа , че ми се показват в Гугъл други блогове там и се зачуедих как да го сложа пробвах по нормалният начин с добавянето на URL в една страница на Гугъл но не стана . Моля ви помогнете , ми като ми кажете как да си го кача блога !
 
Принципно за да се вижда в гугъл, блога ти трябва да има някъде реклама в друг сайт/форум. Освен това може да се добави ръчно адреса от тук
https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url

За домейна е добра идея да е закупен за да знаят хората че сте сериоzни и със сериозни намерения, обикновено домейна е между 10-20лв за година, а хостинга 20-50 (стандартните планове) иначе не би трябвало нещо да спира гугъл от това да индексира (показва в търсенето) сайта.
 

Горе