- Изкачане на прозорец
WT форуми -> HTML / Javascript / CSS -> Изкачане на прозорец
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
fci
Нов
Нов

Регистриран на: 04/12/2005 12:41 pm

Support: 0
Bonus: 3
Мнения: 71
Мнение 05/02/2006 8:08 pm     Изкачане на прозорец Отговорете с цитат


Като някой излиза от сайта да изкача някакъв прозорец
Някой знае ли как?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
fena
Редовен
Редовен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 15
Bonus: 371
Мнения: 2596
Мнение 05/02/2006 8:21 pm      Отговорете с цитат


http://www.free-webmaster-tools.com/pop_up_maker_tool.html

ей от тука генерирай кода
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1509
Мнение 05/02/2006 8:23 pm      Отговорете с цитат


Предполагам , че това имаш предвид:
<body onUnload="window.alert('Е защо затвори страницата?');">
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
fena
Редовен
Редовен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 15
Bonus: 371
Мнения: 2596
Мнение 05/02/2006 8:25 pm      Отговорете с цитат


аааа не съм прочел добре, когато някои излиза от сайта..аха това дето баф го е написал ползвай
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11685
Мнение 05/02/2006 9:00 pm      Отговорете с цитат


Не. Има предвид като излиза от страницата да му отваря прозорче.
Сега ще намеря къде беше кода.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11685
Мнение 05/02/2006 9:39 pm      Отговорете с цитат



<head>
<SCRIPT TYPE="text/javascript">
<!--

function popup( windowname)
{
window.open('http://web-tourist.net/', windowname, 'width=980,height=650,scrollbars=no');
return false;
}
//-->
</SCRIPT>
</head>
<body onUnload="return popup()">
:)))


Готино.

Ето демо:
http://web-tourist.net/window.html
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
fena
Редовен
Редовен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 15
Bonus: 371
Мнения: 2596
Мнение 05/02/2006 11:24 pm      Отговорете с цитат


яко, ама това е гадно ако си позволилк поп-ъпите може да те фкара в сайтове пълни със вируси като нищо
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fci
Нов
Нов

Регистриран на: 04/12/2005 12:41 pm

Support: 0
Bonus: 3
Мнения: 71
Мнение 05/02/2006 11:31 pm      Отговорете с цитат


Thank you !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
fci
Нов
Нов

Регистриран на: 04/12/2005 12:41 pm

Support: 0
Bonus: 3
Мнения: 71
Мнение 06/02/2006 10:59 am      Отговорете с цитат


А някой да знае ли как от един и същ компютър да влиза само веднъж на ден
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
fena
Редовен
Редовен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 15
Bonus: 371
Мнения: 2596
Мнение 06/02/2006 11:57 am      Отговорете с цитат


тука ще е по-сложно, ще трябва да се записват някаде ИП-тата и ако кома е със динамично IP нямаш шанс.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11685
Мнение 06/02/2006 7:33 pm      Отговорете с цитат


fci написа:
А някой да знае ли как от един и същ компютър да влиза само веднъж на ден



Да това е по сложно.
Трябва да се записва всеки ИП влязъл в твоя сайт така че следбващия път да проверява дали е влизал или не.
Отделно трябва да проверява дали е влизал днес или не и тн.
Това е дълъг скрипт.
Правил съм го но трябва да го търся.
Трябваше ми за една анкета в която може да се гласува по веднъж н а ден .
НЕ ми се пише всичко наново. Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> HTML / Javascript / CSS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети