NEW ROCK и RG512
14-09-2010
Испанската фамилия Ortu започва своя бизнес през далечната 1929 г. и вече трето поколение продължава традицията в производството на обувки. През 1978 г. създават световноизвестната марка New Rock. Уникалната технология на производство на обувките New Rock, съчетана с постоянно развиващия се футуристичен дизайн, са насочени към хора с нестандартен стил на живот.

Дизайнът на New Rock е непреклонен в стремежа си непрекъснато да се грижи за претенциозния вкус на ъндърграунд модата. Отличителни белези на обувките New Rock са отличната майсторската изработка, използването на висококачествени материали и това, че се произвеждат единствено в Испания.

Добре известната по цял свят алтернативна марка обувки New Rock стои зад безцеремонно смелия стил и превъзходното качество на своите продукти. Обувките се изработват от естествени материали кожа, каучук и метал. Имат антибактериални и анатомични стелки.

Ден след ден, с непрестанна отговорност към новаторския дизайн и утвърдената технология на производство, New Rock предлага мъжки и дамски обувки и ботуши от кожа, с гумени подметки, дебели платформи, метални токчета, катарами и украшения, както и дрехи и аксесоари. Богатия каталог включва различни колекции в различни стилове – рок, готик, метал, пънк, уест и много други.

След 32 години дизайн и производство в Испания, марката New Rock е представена в над 70 страни по света.

На 15 септември 2000 г. марката навлиза официално и на българския пазар. Открит е магазин на New Rock в София на ул. "6-ти септември" 37. От тогава до днес, вече 10 години продължава успешното сътрудничество между фирма Карели 74 ЕООД и New Rock Испания.

В България почитатели на марката са много певци, артисти, телевизионни водещи и известни лица от шоубизнеса.

В Холивуд марката е добре позната още от 1984 г., когато за пръв път са използвани обувки и дрехи New Rock във филмовата продукция "Лудия Макс" с участието на Мел Гибсън. Следват поръчки за други големи кино хитове като: "Матрицата", "Томб Райдър", "X-man", "Бързи и яростни", "Изгубени в космоса", "Пришълецът" и др./ Трябва да сте регистриран за да напишете коментар /
От: sandi_dinamita
23:01 24-09-2010
Супер якото сайтчее. СУПЕР Е особено стоката
От: Hous
20:33 17-09-2012
интересно :)
1