Spaskich's Weblog

Реклами | презентации | проекти
Post Reply
User avatar
Spaskich
Нов
Нов
Posts: 9
Joined: Wed Jan 12, 2011 5:46 pm
Location: Варна
Contact:

Spaskich's Weblog

Post by Spaskich » Fri Jun 19, 2015 10:51 am

Spaskich's Weblog - www.spaskich.com

Ами, привет! Казвам се Спас Калинов, още познат като Spaskich, и това е поредният ми опит да започна активно блогване. Блогът е наследник на една дълга поредица от различни мои лични и екипни проекти, свързани с най-различни теми, но общо-взето съсредоточени главно върху гейминга. Посещаемостта им беше доста различна, като стигаше до около 200-300 души/ден, когато се сещах да напиша обзорна статия за някой по-значим event от ранга на E3, CES или анонса на някой по-интересен продукт. Ще си помисля и може да публикувам въпросните статии и тук, just for nostalgia’s sake.

Но, в общи линии, това, което се опитвах да кажа досега, е, че този сайт е поредният ми (и, надявам се, последен) опит да започна активно блогване. От мен можете да очаквате статии, свързани най-често с гейминг и IT сферите, малко по-рядко – с областта на новите технологии и научни разработки, а от време на време – със сериали/комикси/книги/филми и каквото още ме е впечатлило и не ме е домързяло да постна.

Силно се надявам това, което пиша да ви допада и с времето блогът да се развие и да стане място за споделяне на информация, засягаща споменатите по-горе сфери. Ако случайно искате да се свържете с мен или да разберете кой съм, можете да се насочите към страницата „За мен„.

А засега остава единствено да ви пожелая приятно четене! :)

П. П. Отворен съм за всякаква критика, предложения, съвети, коментари и т.н. ;)

Post Reply