Еми щом не е знаел за това значи явно е по подразбиране направено така ... егати плюса да ти бърника из данните ... поне да предупреждава тогава няма проблем, ама без да знаеш ...vesku wrote:И според теб това означава, че ти краде данните? Айде бе.. Ми ако не искаш да ти ги взима си оправи настройките, не е трудно. Става без усилиеSveXteZ wrote:vesku wrote:@SveXteZ не че нещто ама ако беше така нямаше да е Open SourceТази част и още една имах в на предвид.В този контекст Android даже вече ме стресна, когато открих в предстоящите си събития рожденните дни на хора, чийто рожденни дати никога не съм знаел – т.е. няма как да съм ги записал в базата с контактите си (където отбелязвам рожденните дни обикновено) – проверих даже – нямаше записи за тези хора. След малко стоплих какво се случва – просто телефона е направил нужните асоциации между хората в адресната ми книга и приятелите ми във Facebook и беше изровил рожденните им дни оттам, добавяйки ги тихичко в agenda-та ми… Хм…
Според мен това е един голям +, към многото...
Предложете кой телефон да си избера..
vesku wrote:@SveXteZ Как така не знаеш? Нали ти му даваш user и pass. То ти казва какво ще вземе, за всяко приложение си е описано, къде бара, и какво прави. Това е другия + на Android-а
Заради това изречение останах с впечатлението, че той не е попълвал нищо ...След малко стоплих какво се случва – просто телефона е направил нужните асоциации между хората в адресната ми книга и приятелите ми във Facebook и беше изровил рожденните им дни оттам, добавяйки ги тихичко в agenda-та ми… Хм…
Ще стане доста смешно ако обърка името на някого, когато го взима от facebook и му се обадиш да му честитиш

HTC и знаешли защо?
защото HTC значи иновация?
може да погледнеш видео презентацита за HTC като марка
http://www.youtube.com/watch?v=yai2u3nVlN4
и ще видиш че те не правят просто телефони...
аз лично съм имал 3 телефона HTC ( с Андроид ) и съм много доволен от тях
следващият ще ми е пак htc
аз лично съм имал 3 телефона HTC ( с Андроид ) и съм много доволен от тях

- StormBreaker
- Шаман
За HTC не мога да кажа нищо, тъй като не съм имал такъв. Но преди няколко дни ми подариха Samsung Galaxy S и съм страшно доволен. Преди се бях насочил към HTC Desire, но този е по-добър. Изключително лек, здрав и удобен. Процесора му е по-добър от Snapdragon какъвто е на Desire и има по-добро графично ускорение.mute wrote:HTC и знаешли защо?
аз лично съм имал 3 телефона HTC ( с Андроид ) и съм много доволен от тяхследващият ще ми е пак htc
А честит ти Galaxy SStormBreaker wrote:За HTC не мога да кажа нищо, тъй като не съм имал такъв. Но преди няколко дни ми подариха Samsung Galaxy S и съм страшно доволен. Преди се бях насочил към HTC Desire, но този е по-добър. Изключително лек, здрав и удобен. Процесора му е по-добър от Snapdragon какъвто е на Desire и има по-добро графично ускорение.mute wrote:HTC и знаешли защо?
аз лично съм имал 3 телефона HTC ( с Андроид ) и съм много доволен от тяхследващият ще ми е пак htc

Препоръчвам на всички да си го вземат

- SandPrince
- Web-tourist
HTC са доста добра марка, ама напоследък взеха да зацепват нещо.mute wrote:HTC и знаешли защо?
Новите им телефони съксват буквално откъм визия, а от към ОС не предлгат почти нищо ново.
HTC Sense е чудесен, но бързо омръзва, ако не намираш начин да го обновяваш.
И никога не си купувайте с andorid 1.6, както аз направих.
Много от новите приложения, просто няма да ви тръгнат, защото изискват минимум 2.1. версия.
Аз обаче съм впечатлен от Galaxy S серията.
Преди 2 седмици г/д имаше някво самсунг изложение в Пловдив и имах щастието да си поиграя с galaxy s.
Изключително бърз, интуитивен и готин телефон.
По принцип съм много негативно настроен към телефоните на самсунг, те само телевизори могат да правят, но galaxy s просто мачка всички негативи.
Колкото до HTC-то което колегата е избрал..
Не знам с какъв бюджет разполагаш, но моя съвет е - не си взимай с winodows mobile 6/6.1 платформа.
Бях на такава и по ужасна ОС не съм виждал/ползвал.
Телефончето верно е добро, но ОС-а му е боклук.
Аз препоръчвам това:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2047/htc-wildfire
г/д в ценовия лист на diamond-a, но е по-добър
- SandPrince
- Web-tourist
Пф, в много конспирации вярваш брат.SveXteZ wrote:Еми щом не е знаел за това значи явно е по подразбиране направено така ... егати плюса да ти бърника из данните ... поне да предупреждава тогава няма проблем, ама без да знаеш ...vesku wrote:И според теб това означава, че ти краде данните? Айде бе.. Ми ако не искаш да ти ги взима си оправи настройките, не е трудно. Става без усилиеSveXteZ wrote:vesku wrote:@SveXteZ не че нещто ама ако беше така нямаше да е Open SourceТази част и още една имах в на предвид.В този контекст Android даже вече ме стресна, когато открих в предстоящите си събития рожденните дни на хора, чийто рожденни дати никога не съм знаел – т.е. няма как да съм ги записал в базата с контактите си (където отбелязвам рожденните дни обикновено) – проверих даже – нямаше записи за тези хора. След малко стоплих какво се случва – просто телефона е направил нужните асоциации между хората в адресната ми книга и приятелите ми във Facebook и беше изровил рожденните им дни оттам, добавяйки ги тихичко в agenda-та ми… Хм…
Според мен това е един голям +, към многото...
Ако мислиш че Нокията не ти записва тайно данните...

И да ми ги записва, кво ми дреме.
Нокия и HTC ще вземат да ме крадат?
Как го вярваш това?