Защо пък да не вървят седмици ?admin wrote:седмици не вървят на него.
За колко мога да продам компютър?
- DarkAngelOfhope
- Потребител
200 лв в най - добрия случай според мен
7-цата ще го затрудни доста, слаб процесор, малко памет и малко видео памет, все пак 7-цата като минимум иска 1 GB RAM и 128 Video ...
иначе че винаги може да се намери някой незапознат и да ти даде доста повече от колкото струва PC-то, на скоро един човек (възрастен 60+ години може би) си купи един компютър от една заложна къща и много го притикаха.
Параметри:
CPU: AMD - 233MHz
RAM: 64 MB SDRAM
HDD: 6GB
Video: не го гледах какво е, но едва ли е 8800 GT
та колко мислите че му е струвало, 30 лв ? 40 лв (аз и 20 лв не давам за подобен де)?
к'во ще кажете за 85 лв ? дам ... 85 лв за компютър на 15 години. Е да вярно бяха му дали и една клавиатура която не става за тоя комп (някаква стара на HP от преди 10 години) и една оптична мишка с откъснат кабел. Така че винаги може да се намери някой който да даде доста повече от стойността на компютъра, ама не се знае след колко време 
7-цата ще го затрудни доста, слаб процесор, малко памет и малко видео памет, все пак 7-цата като минимум иска 1 GB RAM и 128 Video ...
иначе че винаги може да се намери някой незапознат и да ти даде доста повече от колкото струва PC-то, на скоро един човек (възрастен 60+ години може би) си купи един компютър от една заложна къща и много го притикаха.
Параметри:
CPU: AMD - 233MHz
RAM: 64 MB SDRAM
HDD: 6GB
Video: не го гледах какво е, но едва ли е 8800 GT

та колко мислите че му е струвало, 30 лв ? 40 лв (аз и 20 лв не давам за подобен де)?

-
- Нов