Windows 8 = 604лв !!! Честито на нас данъкоплатците...
Windows 8 = 604лв !!! Честито на нас данъкоплатците...
Как да не го хване яд човек на всичките тези простотии, които сер*т всеки ден, ония дебелог*зите в парламента ?!
Купуваме Windows 8 за държавниците за по 604лв., въпреки, че Microsoft иска само по 60лв. за брой.
Купуваме Windows 8 за държавниците за по 604лв., въпреки, че Microsoft иска само по 60лв. за брой.
Аз искам да споделя една положителна новина - Проект на „Линукс за българи“ и МТИТС (Внедряване на свободни технологии в държавната администрация).
За жалост, дни преди внедряването на системата се оказва, че в министерството е закупен нов скенер, който нямо драйвери за Linux. Ако тук има хора, които могат и искат да помогнат с разработването му, нека бъдат така добри и се включат (информация).
За жалост, дни преди внедряването на системата се оказва, че в министерството е закупен нов скенер, който нямо драйвери за Linux. Ако тук има хора, които могат и искат да помогнат с разработването му, нека бъдат така добри и се включат (информация).
Може да пуснеш една тема във форума на nau4i.me. Там също се мяркат много програмисти и фенове на linux, а също така може да пишеш и в блога на gatakka. Сигурен съм, че ще се намери кой да помогне. Аз щях, but not enough knowledgemisho wrote:Аз искам да споделя една положителна новина - Проект на „Линукс за българи“ и МТИТС (Внедряване на свободни технологии в държавната администрация).

Аз пък прочетох, че може да се вземе и за 60 - 30 лева, ако имаш вече някакъв уиндоус :

http://pcworld.bg/20249_nastapi_denyat_na_windows_8Според официалната информация, до края на януари 2013 г., потребителите, които имат компютри с инсталиран Windows XP, Windows Vista или Windows 7, могат да закупят и изтеглят онлайн Windows 8 Pro на приблизителна крайна цена 58,66 лв (еквивалент на 29,99 евро) . Потребителите с Windows 7 компютри, закупени между 2 юни 2012 г. и 31 януари 2013 г. в над 140 страни по света, могат да изтеглят Windows 8 Pro на цена от 29,32 лв.