По-готино е ||nqkafff wrote:Не е задължително да е || може да е &&![]()
Кубрат Пулев!
- dakata__92
- Web-tourist
Не е въпроса в режима, а в усещането какво можеш и да напрегнеш организма си до краен предел! Не тренирам под час или под някакъв режим а го правя за спорта и желанието
Бил съм лекоатлет на 600 метра, футбол тренирах, волейбол, бокс и какво ли още не
Въпроса е че си е кеф да видиш как някой който полага труд в дадена област жъне успех! Браво на Кубрат сега е време да видим дали ще успее да се пребори за първо място 

- Revelation
- Web-tourist
- dakata__92
- Web-tourist
А ти къде мислиш, че съм тренирал ? На стадиона в Пекин ли ?Revelation wrote:И се наричаш лекоатлет, а не знаеш дисциплините ? Няма дисциплина 600 метра, освен в училище.

- Revelation
- Web-tourist
По тази логика всички в училище са лекоатлети, а всъщност не са.
Аз лично съм тренирал лека атлетика и бях на 4х100 щафета, висок и дълъг скок.
Като ще се говори за лека атлетика, то да се говори за лека атлетика, а не за училищни занимания, където ни караха да бягаме, колкото да имаме някакво физическо движение, освен умственото.
Като ще се говори за лека атлетика, то да се говори за лека атлетика, а не за училищни занимания, където ни караха да бягаме, колкото да имаме някакво физическо движение, освен умственото.
Ако знаехте и биология колкото и кодването е такива постове нямаше да има. Спорта не е само самодисциплина.Fakeheal wrote:Хайде, моля, без такива изказвания. Спорта е за хората, които искат да са във форма и да имат режим някакъв, който да спазват. Това, че аз не спортувам не ме прави мързелива || безхарактерна || готованка.GOTI wrote:Тук и ще добавя че тези които не спортуват са мързеливци, без характерни типове, готованци. Спорта винаги му е било майката и ще бъде така.
(въпреки че последното се римува с името ми)
П.С. || да се приема за OR (или).
Само ще дам жокер - оросяване

П.П. Я си признаите кой тука е сПиртист

Защо трябва да се заяждаш с момчето?Revelation wrote:По тази логика всички в училище са лекоатлети, а всъщност не са.
- dakata__92
- Web-tourist
Остави го! Не всички сме тренирали в спортни клубове но все пак много такива момчета са падали от "не" добре подготвени теоретически кадри!tedo96 wrote:Защо трябва да се заяждаш с момчето?Revelation wrote:По тази логика всички в училище са лекоатлети, а всъщност не са.