Windows -> Android

Спам форум
Post Reply
Silverlight
Нов
Нов
Posts: 36
Joined: Mon Jan 28, 2013 6:11 pm

Windows -> Android

Post by Silverlight » Fri Feb 21, 2014 3:31 pm

Има ли начин да сменя ОS на NOKIA LUMIA от Windows -> Android ?

Sagittariu
Нов
Нов
Posts: 1
Joined: Tue Feb 25, 2014 10:08 pm

Post by Sagittariu » Tue Feb 25, 2014 10:13 pm

До колкото знам не може.Наскоро Nokia пуснаха първия си телефон с Андроид

SveXteZ
Гуру
Гуру
Posts: 2426
Joined: Thu Jul 24, 2008 12:42 pm
Answers: 68

Post by SveXteZ » Wed Feb 26, 2014 8:50 am

Защо ще си причиняваш такова главоболие ? Сигурен ли си че искаш да подкараш андроид на устройство с под 2 ГБ рам ? На галакси с4 лагва зверски, представяш ли си на устройство с около 512 рам какво ще е ?

User avatar
vinsbg
Гуру
Гуру
Posts: 2604
Joined: Wed Jan 28, 2009 12:21 pm
Answers: 51
Location: София
Contact:

Post by vinsbg » Wed Feb 26, 2014 10:40 am

SveXteZ wrote:Защо ще си причиняваш такова главоболие ? Сигурен ли си че искаш да подкараш андроид на устройство с под 2 ГБ рам ? На галакси с4 лагва зверски, представяш ли си на устройство с около 512 рам какво ще е ?
Аз съм с 768 MB RAM(по характеристики), но на 'диспечер на RAM' виждам 645МВ и постоянно заета около 450 и нямам проблеми.
По темата - мисля, че няма как да стане.

nqkafff
Турист
Турист
Posts: 321
Joined: Tue May 10, 2011 1:26 pm

Post by nqkafff » Wed Feb 26, 2014 10:59 am

здравей, знам че от андроид, може да смениш на windows. би трябвало и обратно да става. не съм много запознат. по-добре отиди в някой андроид форум и попитай. например :http://www.androidbg.com/forum/ . Tам все ще намериш някой по-запознат по темата :)

SveXteZ
Гуру
Гуру
Posts: 2426
Joined: Thu Jul 24, 2008 12:42 pm
Answers: 68

Post by SveXteZ » Wed Feb 26, 2014 12:07 pm

vinsbg wrote:
SveXteZ wrote:Защо ще си причиняваш такова главоболие ? Сигурен ли си че искаш да подкараш андроид на устройство с под 2 ГБ рам ? На галакси с4 лагва зверски, представяш ли си на устройство с около 512 рам какво ще е ?
Аз съм с 768 MB RAM(по характеристики), но на 'диспечер на RAM' виждам 645МВ и постоянно заета около 450 и нямам проблеми.
То че ще тръгне на 512 или на 1 ГБ рам е ясно, но ще е много бавно и мега лагаво.
Андроид във високия клас не е много читав, а в ниския е пълна скръб, не си струва главоболието да цъкаш нещо и да го чакаш по 3-4 секунди да се отвори ... на wp всичко става почти мигновено !

User avatar
vinsbg
Гуру
Гуру
Posts: 2604
Joined: Wed Jan 28, 2009 12:21 pm
Answers: 51
Location: София
Contact:

Post by vinsbg » Wed Feb 26, 2014 1:06 pm

SveXteZ wrote:... но ще е много бавно и мега лагаво...
Това казвам, че аз нямам такива проблеми, а са с малко RAM

User avatar
djman
Гуру
Гуру
Posts: 2819
Joined: Sat Sep 12, 2009 8:07 am
Answers: 110

Post by djman » Wed Feb 26, 2014 4:24 pm

SveXteZ wrote:На галакси с4 лагва зверски, представяш ли си на устройство с около 512 рам какво ще е ?
Гугъл твърдят, че КитКат върви добре и на 512 рам, пък колко е вярно, не знам.
Android 4.4 is designed to run fast, smooth, and responsively on a much broader range of devices than ever before — including on millions of entry-level devices around the world that have as little as 512MB RAM.
src

Ама с4 да лагвал зверски - нещо ти е омазано. Не съм видял и малък лаг на този телефон. :)

SveXteZ
Гуру
Гуру
Posts: 2426
Joined: Thu Jul 24, 2008 12:42 pm
Answers: 68

Post by SveXteZ » Thu Feb 27, 2014 12:55 pm

djman wrote: Ама с4 да лагвал зверски - нещо ти е омазано. Не съм видял и малък лаг на този телефон. :)
Изчисти контактите от рамта и пробвай да ги отвориш. Направи същото с ифон 5 ( забележи, дори не е 5S ). Виж разликата.
Из менюто като разцъкваш няма лаг, но то и там ако имаше ... пф ебати флагманта е тогава ...

User avatar
djman
Гуру
Гуру
Posts: 2819
Joined: Sat Sep 12, 2009 8:07 am
Answers: 110

Post by djman » Thu Feb 27, 2014 4:46 pm

SveXteZ wrote:Изчисти контактите от рамта и пробвай да ги отвориш. Направи същото с ифон 5 ( забележи, дори не е 5S ). Виж разликата.
Из менюто като разцъкваш няма лаг, но то и там ако имаше ... пф ебати флагманта е тогава ...
Само там ли ти лагва? :D Това за съжаление е проблем на Самсунг, не на Андроид. Странно е, че вече толкова години не са го оправили - признавам.
Аз лично отварям контактите веднъж в месец, така че не е проблем за мен 1 секунда забавяне. Иначе за друг лаг?

Ясно е, че няма смисъл да се убеждаваме колко е по-хубаво "нашето", но няма смисъл и да говорим неверни неща)

иФон (иОС) и windows phone не ми вършат работа иначе...

Post Reply