Среща на туристи на живо извън neta - 2015
- Soul_Stealler
- Web-tourist
по една бира всеки път когато си ми обеща - около 10 бириSoul_Stealler wrote:Колко бири ти дължа + лихвите по тях?
по една бира за всеки път когато съм ти звънял и си ми затворил или по-късно си ми се обадил - 6-7
тотал - 16 бири
нека да ги умножим по 1000 за да е по-лесно смятането от тук на сетне :
http://www.moitepari.bg/Kalkulatori/Kre ... uw#details
отговора го раздели на 1000 за да се върнеш към бирите

- SandPrince
- Web-tourist
- Soul_Stealler
- Web-tourist
Баси разпасаната работа, честно! Пишеш - 36-ти Неделя в 9:54 сутринта на пресечката на Алабин и бул. България (нищо, че не се пресичат, това е само пример), намираща се в София, Европа, Земя, Слънчева система, Млечен път; Пощенски код 184275462467160. Пускаш анкетата и гледай какво става! Ще станеш милионер, човече! Ако взимаш по 1 левче такса вход, 10 000 програмисти да дойдат, това са ти 10 000 лв. от въздуха. 100 000 програмисти да дойдат, прави си сметката. Има хляб в тези срещи.
А ако определиш мястото на срещата да е на Венера ще дойдат още повече хора. Планетата много прилича на Земята, като размер и състав. Единствените кофти неща са, че въздухът е малко мръсен - 98% въглероден диоксид, но пък заради него, на повърхността е лято. От жегата и цялата вода на планетата се е изпарила, ама и без това на мен д-р Радева ми е забранила да пия вода.
А ако определиш мястото на срещата да е на Венера ще дойдат още повече хора. Планетата много прилича на Земята, като размер и състав. Единствените кофти неща са, че въздухът е малко мръсен - 98% въглероден диоксид, но пък заради него, на повърхността е лято. От жегата и цялата вода на планетата се е изпарила, ама и без това на мен д-р Радева ми е забранила да пия вода.
- dakata__92
- Web-tourist
Остави я д-р Радева, че на цял град ни прави кардиограми...gLaVoReZa wrote:Баси разпасаната работа, честно! Пишеш - 36-ти Неделя в 9:54 сутринта на пресечката на Алабин и бул. България (нищо, че не се пресичат, това е само пример), намираща се в София, Европа, Земя, Слънчева система, Млечен път; Пощенски код 184275462467160. Пускаш анкетата и гледай какво става! Ще станеш милионер, човече! Ако взимаш по 1 левче такса вход, 10 000 програмисти да дойдат, това са ти 10 000 лв. от въздуха. 100 000 програмисти да дойдат, прави си сметката. Има хляб в тези срещи.