Сборно място за всички завършили софтуерни академии.

Спам форум
Post Reply
xyz1
Нов
Нов
Reactions: 0
Posts: 183
Joined: Wed Jul 29, 2009 11:01 am

Сборно място за всички завършили софтуерни академии.

Post by xyz1 »

Форумът тук от доста време е почти напълно замрял. Но защо да не се мисли за неговото съживяване? При това горе-долу спазвайки тематиката му, а тя е свързана с това, че на времето именно от този сайт доста хора научиха програмиране.

Идеята ми форумът да се специализира за всички млади програмисти, които току що са завършили така наречените академии. Там те се учат на програмиране, но идеята е форумът тук да им предложи място, където да се представят от една страна, а от друга да се запознаят със софтуерните фирми в които планират да кандидатстват. Може дори след като почнат работа, то да се отбелязва в профила на съответния акаунт (който обичайно е анонимен) къде е започнал работа. Така новодошлите получават представа и от част от младите служители на въпросните фирми.

Заявката точно този форум да се занимава с описаната по-горе дейност е логична имайки предвид най-вече неговата възраст. Това е сайт с история и затова подобна смислена задача напълно му приляга. Много по-нормално отколкото със задачата да се насочи към сайт на някой младок.

Описаната идея и да се приеме, то трябва все пак някак да стане известна на хората. Мисля, че срещу временно предоставяне на реклама на електронни магазини може последните може да се навият да рекламират тукашния проект. Ако админът на форумът се съгласи с идеята ми, то може дори да задействам осъществяването й.
User avatar
Cenov
Потребител
Потребител
Reactions: 1
Posts: 769
Joined: Tue Jan 02, 2007 3:21 pm
Contact:

Re: Сборно място за всички завършили софтуерни академии.

Post by Cenov »

Ами не знам как си го представяш, според мен не би се получило.. но може да ми пишеш :)
Post Reply