Субтитри от Vbox7

Готови за използване кодове
User avatar
Weezy
Нов
Нов
Posts: 85
Joined: Sat Aug 25, 2012 5:21 pm

Post by Weezy » Sat Oct 06, 2012 4:01 pm

Видях къде е бил проблема, а той е бил при мен. Не съм обърнал внимание, че преди <?php съм направил разстояние и даваше ерор, иначе скрипта си работи без проблем. :)

User avatar
bankera1990
Потребител
Потребител
Posts: 683
Joined: Sat Aug 01, 2009 2:28 am
Answers: 15

Post by bankera1990 » Sun Oct 07, 2012 12:48 pm

Ползвам първия код

Code: Select all

	//elseif&#40;isset&#40;$_POST&#91;'srtgraber'&#93;&#41;&#41;&#123;
	        //$srt = $r&#91;'v_url'&#93;;
            //$url_srt = str_replace&#40;"http&#58;//vbox7.com/play&#58;", "", $srt&#41;;
            //$vid = end&#40;explode&#40;"&#58;",$url_srt&#41;&#41;;
            //$ext = base64_encode&#40;"http&#58;//www.vbox7.com/etc/ext.do?key=".$vid&#41;;
            //$srtvideo = "http&#58;//www.infosphere.org/tools/subtitles/?subs=".$ext."&domain=vbox7.com&v=".$vid."";					
            //$newfile = $_SERVER&#91;'DOCUMENT_ROOT'&#93; . '/subtitle/'.$r&#91;'id'&#93;.'.srt';
            //copy&#40;$srtvideo, $newfile&#41;;		
			//$srtgraber = mysql_query&#40;"UPDATE videos SET subs = '1', subsurl = '".$site_link."/subtitle/".$r&#91;'id'&#93;.".srt', subuser = '".$_SESSION&#91;'username'&#93;."' WHERE id = '".$r&#91;'id'&#93;."'"&#41;;			
			//$oks = '<div class="b">Файла е успешно качен! &nbsp; <a href="index.php?p=play&id='.$r&#91;'id'&#93;.'"><b>&raquo; Потвърди</b></a></div><br />';
   //&#125;
искам да го копирам от самия линк на моя сървър но има проблем с кирилицата ? някакви идеи как да оправя проблем с кирилицата

Bohatyaor

Post by Bohatyaor » Thu Apr 28, 2016 11:04 am

Няма как е така бам и да теглиш субтитри, а и то дали изобщо може да се направи подобно нещо. Wink????




lol

Post Reply