Търся система за търсене на клипове

Готови за използване кодове
User avatar
bankera1990
Потребител
Потребител
Posts: 683
Joined: Sat Aug 01, 2009 2:28 am
Answers: 15

Post by bankera1990 » Fri Nov 27, 2009 7:33 pm

така системата е хубава но аз имам един проблем при добавяне на клип с има на кирилица не се записва в базата защо :? всичко се записва само `title` няма текста който трябва да е съхранил на кирилица :)
а и като добавих клип на латиница ми исписа че е добавен на `Добавено на: 01/01/1970 г. 02:00 ч.` :D що така

User avatar
MaLa_NocHe
Потребител
Потребител
Posts: 839
Joined: Tue Aug 04, 2009 11:26 am
Answers: 20
Location: Русе

Post by MaLa_NocHe » Fri Nov 27, 2009 7:43 pm

bankera1990 wrote:така системата е хубава но аз имам един проблем при добавяне на клип с има на кирилица не се записва в базата защо :? всичко се записва само `title` няма текста който трябва да е съхранил на кирилица :)
а и като добавих клип на латиница ми исписа че е добавен на `Добавено на: 01/01/1970 г. 02:00 ч.` :D що така
Тукощо пробвах да добавя на кирилица и всичко си работи!
na Латиница датата си бачка също явно при теб нещо е проблема.

Ето демо на кирилица:

http://77.78.24.17/video/youtube.php?id=5

Ето код за

vbox7.php

Оправих датата:

Code: Select all

<?php
include "config.php";
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http&#58;//www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html>
    <head>
		<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
		<title>Видеота - Клипче от Vbox7</title>
	</head>
<body style="background&#58;black;color&#58;white;">
<center>
<menu><a href="index.php" style="color&#58;white;">Начало</a> | <a href="add.php" style="color&#58;white;">Добавяне на Клип</a></menu>
<?php
$id = $_GET&#91;'id'&#93;;
$sql = mysql_fetch_assoc&#40;mysql_query&#40;"SELECT * FROM klips WHERE id='$id'"&#41;&#41;;
$link = explode&#40;"http&#58;//www.vbox7.com/play&#58;",$sql&#91;'link'&#93;&#41;;
mysql_query&#40;"UPDATE klips SET views=views+1 WHERE id='$id'"&#41; or die &#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;
?>
<h2>В момента гледате &#40;<?=$sql&#91;'title'&#93;?>&#41;</h2>
<object classid="clsid&#58;D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http&#58;//download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="450" height="403"><param name="movie" value="http&#58;//i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=<?=$link&#91;1&#93;?>"><param name="quality" value="high"><embed src="http&#58;//i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=<?=$link&#91;1&#93;?>" quality="high" pluginspage="http&#58;//www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="450" height="403"></embed></object>
<br /><br />
Добавено на&#58; <?=date&#40;"d/m/Y г. H&#58;i ч.",$sql&#91;'data'&#93;&#41;?><br /><br />
<small><strong>Преглеждания&#58;</strong> <?=$sql&#91;'views'&#93;?></small>
</center>
</body>
</html>

User avatar
bankera1990
Потребител
Потребител
Posts: 683
Joined: Sat Aug 01, 2009 2:28 am
Answers: 15

Post by bankera1990 » Fri Nov 27, 2009 7:45 pm

е може и от мен да е :) ще ми предуставиш ли едно Rar-че че може аз да сам згрешил нещо мерси :)

User avatar
MaLa_NocHe
Потребител
Потребител
Posts: 839
Joined: Tue Aug 04, 2009 11:26 am
Answers: 20
Location: Русе

Post by MaLa_NocHe » Fri Nov 27, 2009 7:49 pm


User avatar
bankera1990
Потребител
Потребител
Posts: 683
Joined: Sat Aug 01, 2009 2:28 am
Answers: 15

Post by bankera1990 » Fri Nov 27, 2009 7:51 pm

златен си ей :) :?:

User avatar
MaLa_NocHe
Потребител
Потребител
Posts: 839
Joined: Tue Aug 04, 2009 11:26 am
Answers: 20
Location: Русе

Post by MaLa_NocHe » Fri Nov 27, 2009 8:21 pm

Теглене от Vbox7

vbox7.php

Code: Select all

<?php
include "config.php";
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http&#58;//www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html>
    <head>
		<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
		<title>Видеота - Клипче от Vbox7</title>
	</head>
<body style="background&#58;black;color&#58;white;">
<center>
<menu><a href="index.php" style="color&#58;white;">Начало</a> | <a href="add.php" style="color&#58;white;">Добавяне на Клип</a></menu>
<?php
$id = $_GET&#91;'id'&#93;;
$sql = mysql_fetch_assoc&#40;mysql_query&#40;"SELECT * FROM klips WHERE id='$id'"&#41;&#41;;
$link = explode&#40;"http&#58;//www.vbox7.com/play&#58;",$sql&#91;'link'&#93;&#41;;
mysql_query&#40;"UPDATE klips SET views=views+1 WHERE id='$id'"&#41; or die &#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;
?>
<h2>В момента гледате &#40;<?=$sql&#91;'title'&#93;?>&#41;</h2>
<object classid="clsid&#58;D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http&#58;//download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="450" height="403"><param name="movie" value="http&#58;//i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=<?=$link&#91;1&#93;?>"><param name="quality" value="high"><embed src="http&#58;//i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=<?=$link&#91;1&#93;?>" quality="high" pluginspage="http&#58;//www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="450" height="403"></embed></object>
<br /><br />
Добавено на&#58; <?=date&#40;"d/m/Y г. H&#58;i ч.",$sql&#91;'data'&#93;&#41;?><br /><br />
<small><strong>Преглеждания&#58;</strong> <?=$sql&#91;'views'&#93;?></small>
<?php
$fail = explode&#40;'&#58;',$sql&#91;'link'&#93;&#41;; //взимаме файла 
$dir = substr&#40;$fail&#91;2&#93;,0,2&#41;; //взимаме директорията на файла 
echo "<br /><a href='http&#58;//media06.vbox7.com/s/$dir/$fail&#91;2&#93;.flv' style='color&#58;white;'>Сваляне</a>"; //извеждаме 

?>
</center>
</body>
</html>

User avatar
topchokt
Гуру
Гуру
Posts: 2151
Joined: Fri Nov 14, 2008 5:48 am
Answers: 22
Location: Карнобат

Post by topchokt » Sat Nov 28, 2009 11:36 am

Браво ... много е добра , имам лек проблем с кодировката но се оправих...

User avatar
kriss
Гуру
Гуру
Posts: 2201
Joined: Wed Sep 02, 2009 4:38 pm
Answers: 148
Location: Варна
Contact:

Post by kriss » Sat Nov 28, 2009 1:01 pm

еее браво
ти си дъ бест :?:

User avatar
MaLa_NocHe
Потребител
Потребител
Posts: 839
Joined: Tue Aug 04, 2009 11:26 am
Answers: 20
Location: Русе

Post by MaLa_NocHe » Sat Nov 28, 2009 1:31 pm

Кода е направен за сваляне от сървър номер 6, след малко ще направя да може от всеки сървър :) изчакайте малко.

User avatar
topchokt
Гуру
Гуру
Posts: 2151
Joined: Fri Nov 14, 2008 5:48 am
Answers: 22
Location: Карнобат

Post by topchokt » Sat Nov 28, 2009 1:34 pm

MaLa_NocHe wrote:Кода е направен за сваляне от сървър номер 6, след малко ще направя да може от всеки сървър :) изчакайте малко.
Всичко е добре , но... когато добавя клип от vbox се появява плеъра и ми пише че няма такъв клип...

Post Reply