Смяна на хост адреса как?

За всичко свързано с mIRC
Post Reply
User avatar
vankata
Турист
Турист
Posts: 345
Joined: Fri Apr 18, 2008 9:58 pm

Смяна на хост адреса как?

Post by vankata » Sun Jan 11, 2009 7:52 pm

как да си сменя хост адреса??

сега изглежа така

AbSoLuD is excess@212.70.139.--- * .

да стане нещо от сорта

AbSoLuD is excess@ruso.gladno.nqma * .

преди го знаех че с програма се правеше и се променяше както си го искаш но трябва да имам реален/статичен ЙП адрес.. преди го нямах, сега го имам че ако може да ми кажете как става

ПП. на последните 3 цифри съм сложил тире( - ) защото не искам да ме знаете къде живея с точност град/ул/блок/вход понеже съм с реален статичен :) :arrow:

User avatar
FestarBG
Гуру
Гуру
Posts: 2536
Joined: Tue Apr 24, 2007 5:01 pm
Answers: 259
Location: Стара Загора

Post by FestarBG » Sun Jan 11, 2009 8:38 pm


User avatar
vankata
Турист
Турист
Posts: 345
Joined: Fri Apr 18, 2008 9:58 pm

Post by vankata » Mon Jan 12, 2009 7:07 pm

FestarBG wrote:http://www.no-ip.com/

те правят динамичния адрес в статичен ама не ми трябва защото моя си е такъв от ISP-то

qNuZoV
Нов
Нов
Posts: 54
Joined: Thu Jan 08, 2009 3:12 pm
Contact:

Post by qNuZoV » Sat Jan 17, 2009 8:18 am

1.Трябва да има реален ип адрес
2.Трябва да имаш субдомейн към твоя ип
3.Имаше 1 програма с която се правят хостовете

Или можеш да си поръчаш бнц с твой хост 8)

Post Reply