Кървав Флаш Текст?
Кървав Флаш Текст?
Здр. Има ли някъде урок как да направя от текст да падат капки кръв? Попринцип имам Marcomedia, но не знам дали с нея става, така и не намерих урок. Или ако някой се навие да ми го направи, аз ще му пратя логото, той само да направи ефекта?
Трябва ти Adobe Flash CS4/CS5 и теглиш http://www.flashandmath.com/flashcs4/blood/Blood.zip след което само редактиране те чака 

Аз неразбирам много от Flash ако има хора които им се занимава да го направят, ако не ти предлагам да прегледаш уроци за начинаещи за Flash и след това да се захванеш да го редактираш този файлqnkov wrote:Имам програмата, изтеглих файла, но как да се започне, един бог знае. Няма ли видео някъде за това чудо или някой да го направи вместо мен, ако трябва с viewе-ра ще влезе в компа ми.

Още когато сложих Флаш5, почнах да търся, ама нещо не ми се отдава да я разбирам тая програма. Вече 13 дена останаха от триала ми 
Ако някой пастне едно видео, с което лесно да видя как става, ще е супер, или се навие да помогне. На компа ми имам всичко, направо му давам viewer-a, влаза, и го прави за няколко минути. Не искам нещо сложно, само няколко капки стичащи.

Ако някой пастне едно видео, с което лесно да видя как става, ще е супер, или се навие да помогне. На компа ми имам всичко, направо му давам viewer-a, влаза, и го прави за няколко минути. Не искам нещо сложно, само няколко капки стичащи.