Има XML Flash темплейт. Кодировката е в UTF-8. Когато, обаче в XML файла почвам да пиша на български излизат празни полета. Ясно, че е в шрифтовете, но как да ги променя? FLA сорса го имам, имам и Flash CS4, но не можах да загрея как да сменя фонтовете.
Някякви идеи?
Въпрос за кирилизиране на флаш темплейт
Като зареждаш файла дава ли съобщение че няма някой шрифт, направо да го смениш...
иначе проблема е че не е добавена кирилицата или просто я няма в шривта който са ползвали ...
Извън темата : Много жалко , на последък има теми само за преработване на тамплейти
Никой не се захваща да направи нещо самичък 
иначе проблема е че не е добавена кирилицата или просто я няма в шривта който са ползвали ...
Извън темата : Много жалко , на последък има теми само за преработване на тамплейти

Въпрос за кирилизиране на флаш темплейт
Не става въпрос да се направи нов. Флашчето е на един приятел. Аз въобще не се занимавам с флаш. Предпочитам класическото уеб кодиране и се чувствам прекрасно в средата на html и php. Да не говорим, че един хубав флаш се зарежда бавно, особено ако е от другия край на света, а в последно време всички (или почти всички) мои познати са си турили блокировка на флаша за да си забързат браузърите и не ги виня.
Re: Въпрос за кирилизиране на флаш темплейт
Отвавяме спор в тематаbaraban wrote:Не става въпрос да се направи нов. Флашчето е на един приятел. Аз въобще не се занимавам с флаш. Предпочитам класическото уеб кодиране и се чувствам прекрасно в средата на html и php. Да не говорим, че един хубав флаш се зарежда бавно, особено ако е от другия край на света, а в последно време всички (или почти всички) мои познати са си турили блокировка на флаша за да си забързат браузърите и не ги виня.

И все пак .. ако някой упее да направи с HTML по - лек сайт (говорим за обем иформация) като направен такъв с Flash - успех

Това което можеш да си нарисуваш векторно във флаша никога неможе да се направи с HTML ... особено събрано в няколко KB.