При натискане на бутона ме препраща в друг линк ?!

Уроци и разработки по FLASH и Action Script
Locked
User avatar
martich
Нов
Нов
Posts: 112
Joined: Tue Nov 06, 2007 12:15 am

При натискане на бутона ме препраща в друг линк ?!

Post by martich » Sun Jun 05, 2011 4:41 pm

Здравейте! Вероятно ми е мн глупав въпроса, ноо не виждам къде точно е проблема като се качи менюто и когато подкарам само качения .SWF file ме препраща където искам, но когато отворя линка на сайта и цъкна на бутона ме праща в сайта откъдето е взет урока за менюто?!

http://pavelpetkov.hit.bg/img/200612194 ... shMenu.fla

User avatar
B13_Savage
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1893
Joined: Sat Sep 09, 2006 11:55 am
Answers: 81
Contact:

Post by B13_Savage » Sun Jun 05, 2011 5:13 pm

Пробвай да компилираш фла-то, което си сложил, да го качиш на сървъра, да си изтриеш кеша на браузъра и след това провери пак.

User avatar
martich
Нов
Нов
Posts: 112
Joined: Tue Nov 06, 2007 12:15 am

Post by martich » Sun Jun 05, 2011 5:22 pm

Ами опитах няколко пъти така и аз мислех 4е е от това, но после проверих с друг браузар и пак същото.. не ,че е кой знае какво просто ми хареса това меню и го пренаправих иии сега не искам на ново да го правя само заради това. Ако си погледнал fla to мисля че няма нищо странно за да ми го прави тва ...

Vladkata
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1575
Joined: Sun Nov 21, 2010 7:50 pm
Answers: 70
Location: Sofia

Post by Vladkata » Sun Jun 05, 2011 5:28 pm

А за кой от бутоните става въпрос и към кой сайт те препраща, че видях един линк на release...

User avatar
B13_Savage
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1893
Joined: Sat Sep 09, 2006 11:55 am
Answers: 81
Contact:

Post by B13_Savage » Sun Jun 05, 2011 5:29 pm

Toзи файл ли качваш на сървъра :
C:\Users\Марти Парти\Desktop\WEBSITE\menu.swf ?

Във фла-то не виждам нищо нередно .. и според мене е някакво issue свързано с deploy-ването на сървъра :)

User avatar
martich
Нов
Нов
Posts: 112
Joined: Tue Nov 06, 2007 12:15 am

Post by martich » Sun Jun 05, 2011 5:44 pm

B13_Savage wrote:Toзи файл ли качваш на сървъра :
C:\Users\Марти Парти\Desktop\WEBSITE\menu.swf ?

Във фла-то не виждам нищо нередно .. и според мене е някакво issue свързано с deploy-ването на сървъра :)
da sy6tiq fail v kraina smetka i az tova si mislq nqma kvo dr da e ima li kak da go premahna ?

vladka ami menuto kato se cykne prez saita koito i buton da e caknat prepra6ta kym "flash*****.net"

User avatar
B13_Savage
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1893
Joined: Sat Sep 09, 2006 11:55 am
Answers: 81
Contact:

Post by B13_Savage » Sun Jun 05, 2011 5:50 pm

martich wrote:
B13_Savage wrote:Toзи файл ли качваш на сървъра :
C:\Users\Марти Парти\Desktop\WEBSITE\menu.swf ?

Във фла-то не виждам нищо нередно .. и според мене е някакво issue свързано с deploy-ването на сървъра :)
da sy6tiq fail v kraina smetka i az tova si mislq nqma kvo dr da e ima li kak da go premahna ?

vladka ami menuto kato se cykne prez saita koito i buton da e caknat prepra6ta kym "flash*****.net"
Май е добра идея да си редактираш поста и да ползваш кирилица, че такива са правилата на форума ...

Със сигурност има как, но не мога да отгатна точно какъв е проблема .. я слагаш файла на грешното място, я слагаш грешен файл .. :)

User avatar
martich
Нов
Нов
Posts: 112
Joined: Tue Nov 06, 2007 12:15 am

Post by martich » Sun Jun 05, 2011 5:59 pm

Извинявам се не се усетих амии не, щом се показва, а и щом самия файл работи както трябва.. нищо де ясно ми стана че ще го направя на ново и без това почвам да правя дизайна както трябва, ноо стана ми странно защо ме лигави така това меню какви ли не темплейти съм преправял и тва да се пъне така :x ядоса ме хахьа благодаря все пак !

Locked