Интегриране на сайт и phpBB форум?

Проблеми, въпроси, модове и темплейти.
Post Reply
misho
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1841
Joined: Wed Apr 26, 2006 2:15 pm
Answers: 49

Интегриране на сайт и phpBB форум?

Post by misho » Thu May 24, 2007 12:25 pm

Проблема е със следния урок: ЦЪК!

Може ли някой да ми каже какво да напиша, ако сайта ми е на HTML!

User avatar
Pussycat
Потребител
Потребител
Posts: 977
Joined: Sun Mar 25, 2007 11:08 am
Answers: 38

Post by Pussycat » Thu May 24, 2007 12:28 pm

нестава.. освен ако не ползваш iframe.

<iframe src="http://SAITA_kudeto_ti_e_php_scripta.com/login_scripta.php" width=300 height=300></iframe>

Само така можеш да го вкараш в HTML.


Пример:

<html>
<head>
</head>
<body>
<iframe src="http://loginSCRIPT.freehostia.com/login_scripta.php" width=300 height=300></iframe>
</body>
</html>


Но трябва да си направиш регистрация там и да си качиш скрипта.

По друг начин няма да стане :?:

ПП: и трябва да си оправиш пътя към форума от скрипта.. http://saita.free.bg/forum/ например :)

User avatar
golbez
Нов
Нов
Posts: 118
Joined: Thu Aug 31, 2006 4:55 pm
Location: chessbg.net
Contact:

Post by golbez » Fri May 25, 2007 11:04 am

И аз имам едно въпросче. Как мога да направя така че като влезнеш с ника си и на индекса да ти се показват нови менюта? Или може да си ги има тези менюта, но като цъкнеш на тях и ако не си регнат да ти пиша че трябва да си влезнеш с ника

User avatar
golbez
Нов
Нов
Posts: 118
Joined: Thu Aug 31, 2006 4:55 pm
Location: chessbg.net
Contact:

Post by golbez » Fri May 25, 2007 2:15 pm

Браво на мене . Ето тоговора на моя въпрос :D

Code: Select all


 <?
if &#40;$userdata&#91;'user_active'&#93;>0&#41;
&#123;

echo '
Тук пишеш нещото което искаш да ти се покаже след като си се логнал
';
&#125;
else
&#123;
echo '<center>
А тук пишеш нещото като не си се логнал  </center>
';

&#125;
?>
Но сега възникна друг въпрос . Защо като се логвам в сайта си и ме пращта на индекса на сайта - това е супер, но като излизам ме праща на индекса на форума. Може ли да се направи пак да ме праща на индекса на сайта ?

User avatar
fcinter
Нов
Нов
Posts: 60
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Location: Бургас
Contact:

Post by fcinter » Fri May 25, 2007 2:59 pm

Но сега възникна друг въпрос . Защо като се логвам в сайта си и ме пращта на индекса на сайта - това е супер, но като излизам ме праща на индекса на форума. Може ли да се направи пак да ме праща на индекса на сайта ?
и на мен това ми направи впечатление :?

User avatar
golbez
Нов
Нов
Posts: 118
Joined: Thu Aug 31, 2006 4:55 pm
Location: chessbg.net
Contact:

Post by golbez » Sat Jun 02, 2007 8:15 am

Айде де дайте едно рамо по този въпрос :
golbez wrote: Но сега възникна друг въпрос . Защо като се логвам в сайта си и ме пращта на индекса на сайта - това е супер, но като излизам ме праща на индекса на форума. Може ли да се направи пак да ме праща на индекса на сайта ?


Вече възникна и друг проблем: като си влизам в сайта и най-отгоре ми пише следните неща:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/12z.freehostia.com/index.php:8) in /home/www/12z.freehostia.com/forum/includes/sessions.php on line 366

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/12z.freehostia.com/index.php:8) in /home/www/12z.freehostia.com/forum/includes/sessions.php on line 367


Някой път след рефреш се оправят, оправят се и след като влезнеш веднъж у форума и послепак отидеш в същата страница. А как мога да направя въобще да не се показват.

Дано ми отговорите на тези 2 въпроса.

User avatar
FirstBlood
Турист
Турист
Posts: 561
Joined: Fri Feb 16, 2007 9:23 am
Answers: 14
Location: София,България

Post by FirstBlood » Sat Jun 02, 2007 9:47 am

golbez wrote:Айде де дайте едно рамо по този въпрос :
golbez wrote: Но сега възникна друг въпрос . Защо като се логвам в сайта си и ме пращта на индекса на сайта - това е супер, но като излизам ме праща на индекса на форума. Може ли да се направи пак да ме праща на индекса на сайта ?


Вече възникна и друг проблем: като си влизам в сайта и най-отгоре ми пише следните неща:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/12z.freehostia.com/index.php:8) in /home/www/12z.freehostia.com/forum/includes/sessions.php on line 366

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/12z.freehostia.com/index.php:8) in /home/www/12z.freehostia.com/forum/includes/sessions.php on line 367


Някой път след рефреш се оправят, оправят се и след като влезнеш веднъж у форума и послепак отидеш в същата страница. А как мога да направя въобще да не се показват.

Дано ми отговорите на тези 2 въпроса.

Зада го оправиш трябва да сложиш

Code: Select all

 <?
define&#40;'IN_PHPBB', true&#41;;
$phpbb_root_path ='forum/';
include&#40;$phpbb_root_path . 'config.php'&#41;;
include&#40;$phpbb_root_path . 'extension.inc'&#41;;
include&#40;$phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx&#41;;
$userdata = session_pagestart&#40;$user_ip, PAGE_INDEX&#41;;
?>
най-отгоре, дори преди <head> !
Късмет 8)

User avatar
golbez
Нов
Нов
Posts: 118
Joined: Thu Aug 31, 2006 4:55 pm
Location: chessbg.net
Contact:

Post by golbez » Sat Jun 02, 2007 1:33 pm

Аз това съм го сложил в <body> :D

Post Reply