Какво е кеш мод?
Какво е кеш мод?
Някой да ми обясни като на малко дете какво прави и защо го търсят всички.
Погледнах някакъв урок дето са написали ама пак не става ясно за какво служи този мод.
Печелят се точки на базата на мнения във форума? така ли?
Нещо друго?
Погледнах някакъв урок дето са написали ама пак не става ясно за какво служи този мод.
Печелят се точки на базата на мнения във форума? така ли?
Нещо друго?
d
И аз съм заинтересован.За 2ри път питам тука за нещо тоя път поне да ми отговорите адекватно.
............................................................................................................................................
- GodFather2
- Турист
- SandPrince
- Web-tourist
@Faraonqbg, говоря ти като цяло ... не ти говоря за 15 лева...говоря ти за различни награди...
Идеята за форум с Cash Mod не е банална. Банални са форумите, които предлагат едни и същи награди и са с едни и същи категории, подфоруми, а при някой дори и дизайна се повтаря..., но да не отричаме, че поради тази модификации има доста излишни мнения, които не винаги могат да се хванат от модератор...
Идеята за форум с Cash Mod не е банална. Банални са форумите, които предлагат едни и същи награди и са с едни и същи категории, подфоруми, а при някой дори и дизайна се повтаря..., но да не отричаме, че поради тази модификации има доста излишни мнения, които не винаги могат да се хванат от модератор...
Е, да, аз взех в случая под предвид тези домейно-хосто-награди, които са смешни. Не,че има нещо лошо докато си убиваш времето в излишни приказки да получиш нещо, но пък човек като чуе награда и почва да се олива, най-много ламзитата от рода на "kfo, nz, ok ,br" и така на татък
Ако един форум има смисъл и цел той и с награди и без награди ще процъфтява, като Уеб Туриста например.

Ако един форум има смисъл и цел той и с награди и без награди ще процъфтява, като Уеб Туриста например.