Кой с какво ще участва?
- kitchenbg
- Потребител
е добре де хора ........... всеки започне да си променя темата, какво ще стане накрая? все си мисля че имахме достатъчно време да помислим с какво ще участваме ....... а и още нещо, когато се коментираше темата за играта ..... по-голяма част искаха сайт, от което следва че е имал нещо предвид!
но както да е, мое лично мнение!

но както да е, мое лично мнение!
е колко си промениха темите ?
хубаво нали до неска можем ... да си сменяме махам футболния сайт и темата е тази която дадох последна така се случиха нещата налага ми се да отсъствам а с онзи сайт беше за дизайн друго е за дизайн друго е за полезен код ... дизайна изисква прекалено много работа по него ...
работата е сериозна и както ви казах няма да ме има няма да казвам защо ще отсъствам защото са лични причини ... просто един от родителите ми се разболя ... повече няма да говора ... искам малко поне да го нахвърлям поне да не е без ич ... ако не стане работата просто ме отпишете ...
хубаво нали до неска можем ... да си сменяме махам футболния сайт и темата е тази която дадох последна така се случиха нещата налага ми се да отсъствам а с онзи сайт беше за дизайн друго е за дизайн друго е за полезен код ... дизайна изисква прекалено много работа по него ...
работата е сериозна и както ви казах няма да ме има няма да казвам защо ще отсъствам защото са лични причини ... просто един от родителите ми се разболя ... повече няма да говора ... искам малко поне да го нахвърлям поне да не е без ич ... ако не стане работата просто ме отпишете ...
staf wrote:Срока до 20.08.07 (ако ме разбираш какво говоря 19.08.07 23:59:59:99) беше за тези които не са си запазили тема, а не за промяна на темата !
Срока не изтече ли? Не е ли време за заключ на темата?
Който се е записал записал се е... с каквато тема се е записал с така и ще участва... аз поне така го приемам и се надявам и другите да го разберат.