Новата игра ще е за СЕО
то ако използваме наши домейни , предимството на някой ще е огромно , защото някой имат сайт от 2 месеца ,а други от 2 години ... разликата е доста голяма ... макар и сайта на 2 месеца да има повече посещения от този на 2 години , винаги този който е на повече време ще има по голяма индексация0u7 wrote:Ок, само питам.

Zion wrote:RiddleR wrote:да но не всички могат да си позволят да си купят нов хост и домейн![]()
така полвината ще се откажат
Затова аз предлагам да закупите някакъв хост и домейн (админа на туриста) и да дадете на участниците поддомейни на този домейн със u4astnik.site.com и така ...
Може примерно да се използва wthost

Може да се направи с поддомейни и домейни.
Примерно ако някой иска да си купи домейн и да участва - ОК.
Който няма пари получава някакъв поддомейн безплатно за да участва
но не и поддомейн на вече съществуващ сайт.
Нещата ще са така измислени с тези домейни, че дистарикачетата да не могат да се възползват.
Домейните аз ще ги измисля как да са но ми трябва свежа идея са замата игра.
За какво и по какъв начин да се играе.
Досега нищо съществено не видях.
Примерно ако някой иска да си купи домейн и да участва - ОК.
Който няма пари получава някакъв поддомейн безплатно за да участва
но не и поддомейн на вече съществуващ сайт.
Нещата ще са така измислени с тези домейни, че дистарикачетата да не могат да се възползват.
Домейните аз ще ги измисля как да са но ми трябва свежа идея са замата игра.
За какво и по какъв начин да се играе.
Досега нищо съществено не видях.
Според мен да се направи само с поддомейни за да е изравнено всичко...
Например всички да ползват един безплатен хостинг поддомейна ще ни е един и същ/например http://000webhosts.com/. Така няма да има спорове от рода на: "той спечели, защото домейна го ползва от 2 години" и т.н.
Например всички да ползват един безплатен хостинг поддомейна ще ни е един и същ/например http://000webhosts.com/. Така няма да има спорове от рода на: "той спечели, защото домейна го ползва от 2 години" и т.н.