Page 1 of 1

Проблем със една система

Posted: Sat Jan 05, 2013 4:49 pm
by skorpion1532
Image

Искам да попитам как може да си оправа проблема със питанките пиша на БГ новини и ми излизат като питанки как може да го оправа този проблем HELP :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted: Sat Jan 05, 2013 5:05 pm
by anonimen
Е имаш ли <meta charset=utf-8 /> или нещо такова? или header('Content-type: text/html; charset=utf-8');
Ама е много странно защо една част е нормално, друга с "?", трета с маймунки... Ако си използвал include(), виж дали в другите файлове си си оправил енкодинга.

Posted: Sat Jan 05, 2013 5:40 pm
by php_css
anonimen wrote:Е имаш ли <meta charset=utf-8 /> или нещо такова? или header('Content-type: text/html; charset=utf-8');
Ама е много странно защо една част е нормално, друга с "?", трета с маймунки... Ако си използвал include(), виж дали в другите файлове си си оправил енкодинга.
Ами за да нети е интересно ще ти кажа че едната част излиза точно, защото не се взима от базата данни а другата се взима от там и там е проблема. @skorpion1532 Оправи енкодинга на целия сайт+базата данни на UTF-8 и ще стане. И ти препоръчвам да вземеш някакъв по-добър хостинг :)

Posted: Sat Jan 05, 2013 6:03 pm
by anonimen
А ак се оправят маймунките в sql?

post a link

Posted: Tue Feb 17, 2015 5:31 am
by zuneera
Здравейте искам да попитам каде може да намера тази система Смс админ по Email обърнах целия GOOGLE.COM и нищо нямаше там и за това се обръщам към всички вас. Помогнете ми. Crying or Very sad
________________________
ПОДПИСИТЕ И РЕКЛАМИТЕ НА САЙТОВЕ СА СТРОГО ЗАБРАНЕНИ, МОЛЯ ЗАПОЗНАТЙТЕ СЕ С ПРАВИЛАТА НА САЙТА!

Re: post a link

Posted: Tue Feb 17, 2015 9:55 am
by index
zuneera wrote:Здравейте искам да попитам каде може да намера тази система Смс админ по Email обърнах целия GOOGLE.COM и нищо нямаше там и за това се обръщам към всички вас. Помогнете ми. Crying or Very sad1) Станала е грешка в линковете и темите явно. Разменил/а/ си постовете : http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?p=661625

2) Подписите са забранени в форума под какъвто и да е начин.

Posted: Wed Nov 09, 2016 3:57 pm
by bloodstriker
мерси банда