Добавяне на livescore в сайт.

themes , модове , проблеми , инсталация
Post Reply
d1Av0lo
Нов
Нов
Posts: 26
Joined: Mon Jul 02, 2007 8:01 pm

Добавяне на livescore в сайт.

Post by d1Av0lo » Tue May 05, 2009 8:22 am

Намерих тук http://www.livexscores.com/index.php?p=16&sport=sport нещо подобно,но има ли скрипт,който да мога да персонализирам и за други сайтове,тъй като този не ми върши работа.

federer_11
Шаман
Шаман
Posts: 3836
Joined: Tue Sep 16, 2008 11:42 am
Answers: 126
Location: Град Троян

Post by federer_11 » Tue May 05, 2009 1:55 pm

Еми това е iframe, промени си height и width примерно и си го направи, за да ти пасне на сайта :?:

d1Av0lo
Нов
Нов
Posts: 26
Joined: Mon Jul 02, 2007 8:01 pm

Post by d1Av0lo » Tue May 05, 2009 4:11 pm

Това е ясно ма аз питам как да добавям резултати от други сайтове,където няма подобни готови кодове.

federer_11
Шаман
Шаман
Posts: 3836
Joined: Tue Sep 16, 2008 11:42 am
Answers: 126
Location: Град Троян

Post by federer_11 » Tue May 05, 2009 6:42 pm

Това няма как да стане, според мен! :?:

d1Av0lo
Нов
Нов
Posts: 26
Joined: Mon Jul 02, 2007 8:01 pm

Post by d1Av0lo » Tue May 05, 2009 6:48 pm

Незнам батка,но ми се струва,че има начин.Иначе как десетки български и сиг милиони чужди сайтове го реализират.Ако имате някакви идеи пишете :)

federer_11
Шаман
Шаман
Posts: 3836
Joined: Tue Sep 16, 2008 11:42 am
Answers: 126
Location: Град Троян

Post by federer_11 » Tue May 05, 2009 6:54 pm

Еми става доста сложно livescore не се прави лесно, най-добре използвай някои от готовите.

http://www.scorespro.com/free-livescore/

xainov
Нов
Нов
Posts: 2
Joined: Mon Nov 12, 2012 9:54 am

Post by xainov » Thu Nov 29, 2012 8:35 am

Здравейте, аз също се присъединявам. Взимах си 1 livescore, промених му атрибутите за ширина и височина, за да съвпадне с моя сайт, обаче не ми излиза цялот, а ми излиза със скролчета. Имате ли някаква идея как да стане, да ми излиза цялото, но събрано в 300 пиксела широчина ?!

Post Reply