Проблем с превод на .po файл с PoEdit за тема на Wordpress
Проблем с превод на .po файл с PoEdit за тема на Wordpress
Здравейте,
пиша тук, защото не знам къде точно да я постна тази тема Smile
Та проблема, е че инсталирах една тема на един Wordpress. Темата е с .po и .mo файлове за езика. Свалих английския .po на локалния хост, преведох си каквото ми трябваше, но след като го качих на самия сайт не иска да смени с превода.
Когато отворя .po файла от хоста си изглежда нормално. Какво може да е?
Не съм превеждал до сега с така с .po файлове и не съм много наясно, защо се получава така...
Благодаря!
пиша тук, защото не знам къде точно да я постна тази тема Smile
Та проблема, е че инсталирах една тема на един Wordpress. Темата е с .po и .mo файлове за езика. Свалих английския .po на локалния хост, преведох си каквото ми трябваше, но след като го качих на самия сайт не иска да смени с превода.
Когато отворя .po файла от хоста си изглежда нормално. Какво може да е?
Не съм превеждал до сега с така с .po файлове и не съм много наясно, защо се получава така...
Благодаря!
Файловете са:
en-US.mo
en-US.po
Когато отворя .po файла виждам това
Освен това нямам представа, какво е това #: C:\Users\andrei\Desktop\themes\... това не е моя юзър на моя компютър
en-US.mo
en-US.po
Когато отворя .po файла виждам това
Когато с PoEditora преведа това 'Yes' на 'Да', този същия ред във файла става така#: C:\Users\andrei\Desktop\themes\Theme/functions.php:1971
msgid "Yes"
msgstr ""
После си качвам нормално новите .po и .mo файлове на хоста. Не би ли трябвало вече вместо Yes да се визуализира Да?#: C:\Users\andrei\Desktop\themes\Theme/functions.php:1971
msgid "Yes"
msgstr "Да"
Освен това нямам представа, какво е това #: C:\Users\andrei\Desktop\themes\... това не е моя юзър на моя компютър