Opencart Български език

OpenCart WordPress Joomla Mambo IPB E107 и т.н.
Post Reply
User avatar
vinsbg
Гуру
Гуру
Posts: 2604
Joined: Wed Jan 28, 2009 12:21 pm
Answers: 51
Location: София
Contact:

Opencart Български език

Post by vinsbg » Mon Jul 07, 2014 1:36 pm

Здравейте,

търся Български за Opencart 1.5.6. Някой случайно дали има?

User avatar
Sunrize
Потребител
Потребител
Posts: 1039
Joined: Tue Jun 10, 2008 6:08 pm
Answers: 24
Location: localhost

Post by Sunrize » Mon Jul 07, 2014 3:28 pm


User avatar
vinsbg
Гуру
Гуру
Posts: 2604
Joined: Wed Jan 28, 2009 12:21 pm
Answers: 51
Location: София
Contact:

Post by vinsbg » Mon Jul 07, 2014 4:12 pm

Sunrize wrote:Погледни тук
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=48699
#13..
Не става този .. не знам защо. Пробвах го него, както и от сайта на opencart един от безплатните, който пише, че поддържа 1.5.6 версия, но и той не превежда.

edit:

Не съм работил до сега с Opencart .. възможно ли е темплейта, който използвам да не позволява превода да се появи?

Msecurity
Потребител
Потребител
Posts: 753
Joined: Sat Sep 18, 2010 6:12 am
Answers: 19
Location: Варна

Post by Msecurity » Tue Jul 08, 2014 6:00 am

Ето превода , а ето и как се слага българският език OpenCart – Добавяне на български език.
Относно темплейта няма значение какъв е.
Ако не можеш да се оправиш драсни едно ЛС :)

User avatar
Sunrize
Потребител
Потребител
Posts: 1039
Joined: Tue Jun 10, 2008 6:08 pm
Answers: 24
Location: localhost

Post by Sunrize » Tue Jul 08, 2014 1:13 pm

Не че нещо .. ама при положение че имаш език/основа, защо не си го преведеш .. едва ли е фрапиращо много, при положение че са езикови пакети като плъгини / ми се струва .. /

User avatar
vinsbg
Гуру
Гуру
Posts: 2604
Joined: Wed Jan 28, 2009 12:21 pm
Answers: 51
Location: София
Contact:

Post by vinsbg » Tue Jul 08, 2014 3:24 pm

Msecurity wrote:Ето превода , а ето и как се слага българският език OpenCart – Добавяне на български език.
Относно темплейта няма значение какъв е.
Ако не можеш да се оправиш драсни едно ЛС :)
Евала, работи без грешка! :?:

@Sunrize, да ти кажа малко си е занимавка, защото файловете не са толкова малко и трябва време, а аз в случая няма толкова много :(

Msecurity
Потребител
Потребител
Posts: 753
Joined: Sat Sep 18, 2010 6:12 am
Answers: 19
Location: Варна

Post by Msecurity » Tue Jul 08, 2014 9:02 pm

Хих радвам се че съм помогнал :P

riya20
Нов
Нов
Posts: 1
Joined: Wed Dec 10, 2014 6:30 am

Post by riya20 » Wed Dec 10, 2014 6:47 am

възможно ли е темплейта, pass4sure ccnp който използвам да не позволява превода да се появи?

Post Reply