Page 1 of 1

OpenCard && Visa

Posted: Tue Apr 07, 2020 4:35 pm
by fena
Здравейте, понеже най-вероятно ми предстой един проект изпълнен на OpenCard, а досега не съм се занимавал точно с нея, имам питане относно интеграцията за плащане чрез Visa... Намерих за MasterCard, но за Visa не намирам такъв готов Extension, намирам в тяхния сайт интеграция на mastercard и visa под името 'Twispay', но като чета тази платформа взема 1.3% от платената сума като комисионна, което не съм сигурен, че ще се понрави на клиентите... Та въпроса ми е някой да знае дали имат отделен модул за Visa, както имат за MasterCard?

Re: OpenCard && Visa

Posted: Tue Apr 07, 2020 8:07 pm
by Ticketa
До колкото съм запознат (правих 1 проект) и при интеграцията за плащане чрез кредитна/дебитна карта ползвахме готов Extension който си го има към основните и той е свързан с PayPal (като сумата ти се превежда в пийпъл, просто плащането е с карта)

Другия вариант може би е някоя банка да ти издаде vpos

(Надявам се да не съм те объркал или дал грешна информация)

Поздрави,

Re: OpenCard && Visa

Posted: Wed Apr 08, 2020 2:25 am
by uphero
Клиента ще ти каже кой.
Пеймънт процесора се избира от него.

Re: OpenCard && Visa

Posted: Wed Apr 08, 2020 4:55 am
by muti
За чужбина много от хората искат пейпал (pro) интеграция и я ползват както с карти така и с пейпал сметки. Българските банки имат такива разработени модули, няма да ги изброявам просто клиента трябва да си изчисти концепцията и да каже какво точно иска (това в повечето ситуации е най-сложното).

Re: OpenCard && Visa

Posted: Sat Apr 11, 2020 6:54 pm
by uphero
Верно ли получих предупреждение за поста ми в темата, вие наред ли сте?