Регистрация в phpbb2

C++ JAVA
Post Reply
User avatar
2SHAE
Потребител
Потребител
Posts: 1235
Joined: Fri May 04, 2007 7:42 am
Answers: 54

Регистрация в phpbb2

Post by 2SHAE » Sat Oct 06, 2007 11:33 am

Хора много ми трябва готов скрипт със който ще мога като на mkportal да се регваш във началната страница и същевременно и във форума и съответно логин скрипт ми трябва

User avatar
2SHAE
Потребител
Потребител
Posts: 1235
Joined: Fri May 04, 2007 7:42 am
Answers: 54

Post by 2SHAE » Sat Oct 06, 2007 11:42 am

Искам да кажа да ми дадте php скрипт примерно ся си направих за последние теми от форума обаче ми трябва php скрипт за такава реистрация

User avatar
DevNull
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1541
Joined: Fri Mar 02, 2007 11:12 pm
Answers: 104
Location: София
Contact:

Post by DevNull » Sat Oct 06, 2007 12:11 pm


User avatar
2SHAE
Потребител
Потребител
Posts: 1235
Joined: Fri May 04, 2007 7:42 am
Answers: 54

Post by 2SHAE » Sat Oct 06, 2007 1:00 pm

Не стана аз исползвам html и phpbb и java така,че тоя скрипт изобщо не тругна все грешки на mysql-a

User avatar
boby
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1628
Joined: Mon Mar 05, 2007 3:42 pm
Answers: 126
Location: Плевен

Post by boby » Sat Oct 06, 2007 1:16 pm

2SHAE wrote:Не стана аз исползвам html и phpbb и java така,че тоя скрипт изобщо не тругна все грешки на mysql-a

1.Без PHP няма да стане
2.Нали по-горе каза, че си използвал PHP и искаш PHP код, пък сега не щеш. Този урок, който ти даде DevNull е единствения начин сайта и форума ти да имат обща регистрация. Търсил съм като шантав други кодове за обща регистрация ама не. И виж какво пише в урока:
Няма в нета такъв урок и много потребители ме натискат от доста време да го напиша.


P.S. Урока не може да ти дава грешки. Пробвай се да го направиш пак ;)

P.S.S. Кажи също ако пак ти даде гррешка. Напиши какво е изписало.

User avatar
2SHAE
Потребител
Потребител
Posts: 1235
Joined: Fri May 04, 2007 7:42 am
Answers: 54

Post by 2SHAE » Sat Oct 06, 2007 4:44 pm

Аз искам да кажа,че повечето от сайта е правен със хтмл така,че незнам къде най-отгоре да сложа оня пхп код който задава къде е папката на форума

User avatar
hellfire
Потребител
Потребител
Posts: 1191
Joined: Sat Mar 24, 2007 10:46 am
Answers: 69

Post by hellfire » Sun Oct 07, 2007 12:16 am

смени раширението на файла на .php
и после copy pastle ...

User avatar
2SHAE
Потребител
Потребител
Posts: 1235
Joined: Fri May 04, 2007 7:42 am
Answers: 54

Post by 2SHAE » Sun Oct 07, 2007 5:41 am

Еми сменил съм файла ми е index.php и си го отварям на localhost-а обаче незнам къде точно да сложа тоя пхп код дет трябва да се сложи най-отгоре къде е тва най-отгоре?

Post Reply