Съчетание?

C++ JAVA
User avatar
Shorter
Турист
Турист
Posts: 203
Joined: Sun Jan 08, 2006 5:16 pm
Contact:

Съчетание?

Post by Shorter » Sun Feb 11, 2007 10:02 am

Може ли някой да ми обясни как да си съчетая дизайна на сайта,със сайт,сиреч пхп сайт,направил съм си менюта,един тестов дизайн,просто нз как да го съчетая със кодове примерно като се кликне на Начало и пак де ме връща от началото ..
Моля помогнете :)
Ето го и дизайна ..
Написах един код но май не стана :D
Плюс това мойто е 20 реда :lol:

http://www.soccer-bg.info/PhP_Shorter/

User avatar
SandPrince
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 6885
Joined: Tue Sep 19, 2006 8:01 pm
Answers: 158
Location: Somewhere in the time....
Contact:

Re: Съчетание?

Post by SandPrince » Sun Feb 11, 2007 10:07 am

Shorter wrote:Може ли някой да ми обясни как да си съчетая дизайна на сайта,със сайт,сиреч пхп сайт,направил съм си менюта,един тестов дизайн,просто нз как да го съчетая със кодове примерно като се кликне на Начало и пак де ме връща от началото ..
Моля помогнете :)
Ето го и дизайна ..
Написах един код но май не стана :D
Плюс това мойто е 20 реда :lol:

http://www.soccer-bg.info/PhP_Shorter/


ще ме извиняваш ама дизайна ти е отвратителен. с тия искрящи цветове.... :!: :shock: . има доста уроци тука в сайта поровичкай се малко

User avatar
Shorter
Турист
Турист
Posts: 203
Joined: Sun Jan 08, 2006 5:16 pm
Contact:

Post by Shorter » Sun Feb 11, 2007 10:12 am

това е само тест дизайн,не съм казал че така ще ми изглежда сайта :o :o :o
просто попитах въпрос :?

User avatar
SandPrince
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 6885
Joined: Tue Sep 19, 2006 8:01 pm
Answers: 158
Location: Somewhere in the time....
Contact:

Post by SandPrince » Sun Feb 11, 2007 10:14 am

Shorter wrote:това е само тест дизайн,не съм казал че така ще ми изглежда сайта :o :o :o
просто попитах въпрос :?


абе да ти кажа какво точно искаш да направиш- да вградиш форума в сайта ти или нещо друго :?

User avatar
Shorter
Турист
Турист
Posts: 203
Joined: Sun Jan 08, 2006 5:16 pm
Contact:

Post by Shorter » Sun Feb 11, 2007 10:21 am

искам да съчетая картинката със сайт,разбираш ли примерно на менюто като натисне форум и примерно да ми отвори форума,защото в момента това е само една картинка,от която нищо не става :lol:

User avatar
mizarck
Гуру
Гуру
Posts: 2195
Joined: Fri May 05, 2006 7:51 pm
Answers: 39
Location: София

Post by mizarck » Sun Feb 11, 2007 10:27 am

Трябва да я нарежеш да я сглобиш например в таблица и съдържанието на сайта да ти е в функций
sdfsdf

User avatar
Shorter
Турист
Турист
Posts: 203
Joined: Sun Jan 08, 2006 5:16 pm
Contact:

Post by Shorter » Sun Feb 11, 2007 10:42 am

как,така да го нарежа ?
С полигонал ласо-то :D
и как да го напрая да ми е на функции,че за първи път работя на php,а пък като си правех сайта на хтмл бях малък още и той баща ми го направи и така или иначе нищо не разбрах :D

User avatar
SandPrince
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 6885
Joined: Tue Sep 19, 2006 8:01 pm
Answers: 158
Location: Somewhere in the time....
Contact:

Post by SandPrince » Sun Feb 11, 2007 10:54 am

Shorter wrote:как,така да го нарежа ?
С полигонал ласо-то :D
и как да го напрая да ми е на функции,че за първи път работя на php,а пък като си правех сайта на хтмл бях малък още и той баща ми го направи и така или иначе нищо не разбрах :D


ааа ясно. еми ето ти как става - цял урок съм написал за това :lol: - http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=908

User avatar
Shorter
Турист
Турист
Posts: 203
Joined: Sun Jan 08, 2006 5:16 pm
Contact:

Post by Shorter » Sun Feb 11, 2007 10:59 am

еми,да ама то ми го запазва,като хтмл а пък аз искам като пхп :oops:

User avatar
SandPrince
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 6885
Joined: Tue Sep 19, 2006 8:01 pm
Answers: 158
Location: Somewhere in the time....
Contact:

Post by SandPrince » Sun Feb 11, 2007 11:02 am

Shorter wrote:еми,да ама то ми го запазва,като хтмл а пък аз искам като пхп :oops:


ами после отваряш html файла със dreamweaver и го записваш като .php . може да се наложи да пооправиш хиперлинковете

Post Reply