Въпрос за id +1

C++ JAVA
Post Reply
User avatar
lam3r4370
Шаман
Шаман
Posts: 3424
Joined: Wed Aug 20, 2008 4:12 pm
Answers: 131

Въпрос за id +1

Post by lam3r4370 » Wed Aug 20, 2008 4:31 pm

Как да направя така че като влезе някой тук избере си бар и напише текста да се зададе ид-то на бара и така....а не както сега да ми изкарва навсякъде 1-вия бар?Аз мисля че ще стане от тук но незнам какъв код да вкарам там <form name="input" action="userbar.php?id=<?php echo $red['id']; ?>"
method="get">
Текст:
<input type="text" name="някакъв код с който да се разбира ид-то">
<input type="submit" value="Създай">
</form>
Едит:С БД е скрипта
Last edited by lam3r4370 on Thu Aug 21, 2008 8:59 am, edited 2 times in total.

User avatar
XpM_Master
Турист
Турист
Posts: 493
Joined: Tue Jun 27, 2006 5:31 pm
Answers: 25

Post by XpM_Master » Wed Aug 20, 2008 5:08 pm

Нещо не те разбрах - дай линк

User avatar
lam3r4370
Шаман
Шаман
Posts: 3424
Joined: Wed Aug 20, 2008 4:12 pm
Answers: 131

Post by lam3r4370 » Wed Aug 20, 2008 6:35 pm


User avatar
Soul_Stealler
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3559
Joined: Tue Dec 20, 2005 3:52 pm
Answers: 112
Location: София
Contact:

Post by Soul_Stealler » Thu Aug 21, 2008 12:12 am

http://lame-z0ne.net/userbars/userbar1/index.php?id=5

вмъкваш примерно

Code: Select all

<input type="hidden" name="userbar_id" value="<?=&#40;int&#41;$_GET&#91;'id'&#93; ?>">

User avatar
lam3r4370
Шаман
Шаман
Posts: 3424
Joined: Wed Aug 20, 2008 4:12 pm
Answers: 131

Post by lam3r4370 » Thu Aug 21, 2008 8:48 am

http://lame-z0ne.net/userbars/userbar1/ ... erbar_id=6
Добре изкарва ид-то обаче пак не може да се избират,отново по подразбиране е първият

Code: Select all

<form name="input" action="userbar.php?id=<?php echo $red&#91;'id'&#93;; ?>"
method="get">
Текст&#58;
<input type="text" name="id">
<input type="submit" value="Създай">
<input type="hidden" name="userbar_id" value="<?=&#40;int&#41;$_GET&#91;'id'&#93; ?>">
</form>
Тук трябваше да го сложа нали?

Post Reply