wisdom bg error

C++ JAVA
Post Reply
User avatar
BattleGrounds
Гуру
Гуру
Posts: 2473
Joined: Wed Sep 19, 2007 5:30 pm
Answers: 37

wisdom bg error

Post by BattleGrounds » Tue Nov 18, 2008 10:23 am

значи до сега смсите си работеха но днеска се появи тази грешка...

Code: Select all

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/scwarscm/public_html/wisdom.php on line 175

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to wisdom.bg:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /home/scwarscm/public_html/wisdom.php on line 175

Warning: explode() [function.explode]: Empty delimiter in /home/scwarscm/public_html/wisdom.php on line 79

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/scwarscm/public_html/wisdom.php on line 175

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to wisdom.bg:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /home/scwarscm/public_html/wisdom.php on line 175

phpsessid
Нов
Нов
Posts: 81
Joined: Mon Oct 02, 2006 9:07 am
Location: Kosmosa
Contact:

Post by phpsessid » Tue Nov 18, 2008 10:40 am

Code: Select all

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/scwarscm/public_html/wisdom.php on line 175
Тука просто нямаш връзка с сървъра към който се кънектваш.


Code: Select all

Warning: explode() [function.explode]: Empty delimiter in /home/scwarscm/public_html/wisdom.php on line 79 
Тука сложи някакъв делимитер ако ти го пишеш най вероятно не го взимаш от някъде динамично.
............................................................................................................................................

User avatar
BattleGrounds
Гуру
Гуру
Posts: 2473
Joined: Wed Sep 19, 2007 5:30 pm
Answers: 37

Post by BattleGrounds » Tue Nov 18, 2008 11:32 am

ми всичк остава динамично с връзката с тях при мен само се въвежда кода...
сигорно проблема е от тях

Post Reply