phpMyAdmin проблем

C++ JAVA
Post Reply
Lenin
Турист
Турист
Posts: 236
Joined: Sat Oct 13, 2007 3:43 pm

phpMyAdmin проблем

Post by Lenin » Wed Nov 19, 2008 4:30 pm

Значи, ползвам хостинг (платен) на който лимита му в phpMyAdmin за качване на ДБ е ~50MB, но таблицата ми в ZIP формат е 24MB, но като не е в ZIP е ~100mb и нали давам му Import и ZIP файла, но след като се мъдри 5-10 минути следва това
Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 100352268 bytes) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/libraries/unzip.lib.php on line 325

Има ли друго решение освен да пиша на Support-а, за да ми я Импортнат те? :lol:

phpsessid
Нов
Нов
Posts: 81
Joined: Mon Oct 02, 2006 9:07 am
Location: Kosmosa
Contact:

даааааааааааа

Post by phpsessid » Wed Nov 19, 2008 4:34 pm

Дамз има друго решение ако имаш права върху настройките в php.ini си увеличи memory_limit да ти е по голямо от големината на файла

т.е. примерно при бд 24МБ memory_limit да ти е към 30MB.
По лесен вариант ти е ini_set :)

Code: Select all

ini_set("memory_limit", "50MB");
............................................................................................................................................

Lenin
Турист
Турист
Posts: 236
Joined: Sat Oct 13, 2007 3:43 pm

Re: даааааааааааа

Post by Lenin » Wed Nov 19, 2008 4:37 pm

А този скрипт къде да го ползвам, къде да я напиша тая команда? :)

User avatar
R3sp3k7
Потребител
Потребител
Posts: 1411
Joined: Thu Aug 28, 2008 8:05 pm
Answers: 55
Location: гр.Дупница
Contact:

Re: даааааааааааа

Post by R3sp3k7 » Wed Nov 19, 2008 4:40 pm

phpsessid wrote:Дамз има друго решение ако имаш права върху настройките в php.ini си увеличи memory_limit да ти е по голямо от големината на файла

т.е. примерно при бд 24МБ memory_limit да ти е към 30MB.
По лесен вариант ти е ini_set :)

Code: Select all

ini_set("memory_limit", "50MB");

Съмнявам се да има достап.
Но мисля че ще стане ако заравхивира файла отвори го с някакъв текстов едитор и земе кода и го копира в phpmyadmin в SQL секцията мисля че така трябва да се получи :roll:

Lenin
Турист
Турист
Posts: 236
Joined: Sat Oct 13, 2007 3:43 pm

Re: даааааааааааа

Post by Lenin » Wed Nov 19, 2008 5:06 pm

В крайна сметка писах на Support-а... :)

User avatar
alex95_bg_2
Шаман
Шаман
Posts: 5462
Joined: Thu Jul 24, 2008 8:25 am
Answers: 325
Location: localhost
Contact:

Post by alex95_bg_2 » Wed Nov 19, 2008 7:33 pm

не ти ли дават php.ini?
кой хостинг е това

Post Reply