error 0xc00007b

Всичко за извъндизайнерският профил на Вашият компютър
Post Reply
explozen
Турист
Турист
Posts: 420
Joined: Thu Feb 10, 2011 7:15 pm
Answers: 13

error 0xc00007b

Post by explozen » Sat Sep 30, 2017 10:48 pm

Здравейте :)
От 2 дни се опитвам да премахна грешката 0xc00007b.
Инсталирах Photoshop и Ilustrator от Adobe Creative Cloud който изтеглих от сайта на Adobe. Приложенията се инсталират без проблем. Когато кликна да отворя едно от двете приложения излиза грешка 0xc00007b.
Със win 7 64 бита съм. Опитах всички начини за фиксване на този ерор които са писани по нета но досега няма резултат...
Ще съм много благодарен ако някой ми помогне :shock:

Image

joTunkiq
Потребител
Потребител
Posts: 830
Joined: Tue Dec 25, 2012 10:03 am
Answers: 142
Contact:

Post by joTunkiq » Sun Oct 01, 2017 11:28 am

Хмм.. най-вероятно е от тъпия c++ . Версията е много стара, а явно си инсталирал нов photoshop cc.

Фикса е следния. Отиваш в контролния панел -> преинсталиране на програми(или както си казваше там) и намираш всички C++ 2008/9/12 или които ги имаш и ги изтриваш, след това:

https://www.microsoft.com/en-us/downloa ... x?id=48145 - като ако ако не стане с 2015 -та година, пробвай друга. След инсталацията, рескаш компа и пускаш фотошопа :) :?:

explozen
Турист
Турист
Posts: 420
Joined: Thu Feb 10, 2011 7:15 pm
Answers: 13

Post by explozen » Sun Oct 01, 2017 11:53 am

joTunkiq wrote:Хмм.. най-вероятно е от тъпия c++ . Версията е много стара, а явно си инсталирал нов photoshop cc.

Фикса е следния. Отиваш в контролния панел -> преинсталиране на програми(или както си казваше там) и намираш всички C++ 2008/9/12 или които ги имаш и ги изтриваш, след това:

https://www.microsoft.com/en-us/downloa ... x?id=48145 - като ако ако не стане с 2015 -та година, пробвай друга. След инсталацията, рескаш компа и пускаш фотошопа :) :?:
Това го направих вече но още си е така.. Щом стигнах до инсталация на win 10 смятай какво ли не съм опитал :D
-------------
П.С:
Учуден съм от 10-ката. Свалих я от microsoft и засега всичко е супер :D

novakabg
Турист
Турист
Posts: 337
Joined: Fri May 13, 2016 12:29 pm
Contact:

Post by novakabg » Sun Oct 01, 2017 6:19 pm

Ще се пре учудиш, както си стои и си спира а аз платих за нея :D
И не е за работа а само за лични неща като: филми и чатове :)
Успех ти желая!

User avatar
deam0n
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3036
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Answers: 204
Location: Шопландия
Contact:

Post by deam0n » Wed Oct 04, 2017 8:04 pm

explozen wrote:
joTunkiq wrote:Хмм.. най-вероятно е от тъпия c++ . Версията е много стара, а явно си инсталирал нов photoshop cc.

Фикса е следния. Отиваш в контролния панел -> преинсталиране на програми(или както си казваше там) и намираш всички C++ 2008/9/12 или които ги имаш и ги изтриваш, след това:

https://www.microsoft.com/en-us/downloa ... x?id=48145 - като ако ако не стане с 2015 -та година, пробвай друга. След инсталацията, рескаш компа и пускаш фотошопа :) :?:
Това го направих вече но още си е така.. Щом стигнах до инсталация на win 10 смятай какво ли не съм опитал :D
-------------
П.С:
Учуден съм от 10-ката. Свалих я от microsoft и засега всичко е супер :D
И аз това щях да ти кажа :D Слагай 10ката!

explozen
Турист
Турист
Posts: 420
Joined: Thu Feb 10, 2011 7:15 pm
Answers: 13

Post by explozen » Thu Oct 05, 2017 9:20 am

За сега всичко е ТОК :D

Post Reply