Проблем с резолюцията и със ФПС

kyka1
Нов
Нов
Posts: 55
Joined: Thu Apr 01, 2010 7:08 pm

Проблем с резолюцията и със ФПС

Post by kyka1 » Wed Feb 01, 2012 8:22 pm

Значи закупих си нов лаптоп, но имам странен проблем не мога да задам резолюцията която е на лаптопа ми 1366x768 и се налага да играя на по ниска и се получават отгоре и отдолу черни ленти, и другия е проблем ФПС много е малко от порядъка на 20 - 30 понякога стига и до 50 - 60 но когато гръмне граната и пада до 5 - 6 и яко спича и не може да се играе, и е много дразнещо.Ако може да ми помогнете по двата въпроса ще сам ви много благодарен Поздрави :)

relax4o
Потребител
Потребител
Posts: 995
Joined: Mon Mar 21, 2011 7:40 pm
Answers: 75

Post by relax4o » Wed Feb 01, 2012 8:25 pm

Е, добре че разбрахме за коя игра говориш, добре че ни каза характеристиките на лаптопа. Доста изчерпателно от твоя страна.

kyka1
Нов
Нов
Posts: 55
Joined: Thu Apr 01, 2010 7:08 pm

Post by kyka1 » Fri Feb 03, 2012 9:26 am

Много се извинвам :lol: Играта е ЦС :) RAM: 4GB Процесор: Intel Core I5 Видео карта: NVIDIA Geforce GT 540 - 1GB

relax4o
Потребител
Потребител
Posts: 995
Joined: Mon Mar 21, 2011 7:40 pm
Answers: 75

Post by relax4o » Fri Feb 03, 2012 10:12 am

Драйвъри за видео картата инсталирал ли си ?

kyka1
Нов
Нов
Posts: 55
Joined: Thu Apr 01, 2010 7:08 pm

Post by kyka1 » Fri Feb 03, 2012 10:29 am

Да

relax4o
Потребител
Потребител
Posts: 995
Joined: Mon Mar 21, 2011 7:40 pm
Answers: 75

Post by relax4o » Fri Feb 03, 2012 10:37 am

Предполагам и с други игри ти става така. Или виж да не си дръпнал някой бъгав CS. И я покажи какви настройки ти позволява играта. Също от настройките на видео картата си спри Vertical Sync.

kyka1
Нов
Нов
Posts: 55
Joined: Thu Apr 01, 2010 7:08 pm

Post by kyka1 » Sat Feb 04, 2012 12:04 pm

С други игри не ми прави проблем, и Vertical Sync е на OFF обаче аз си мисля, че е от резолюцията.Да ми кажете как да я включа играта на 1366x768 резолюция че така като не е на цял екран доста кофти, пък може и от това да е проблема :lol:

relax4o
Потребител
Потребител
Posts: 995
Joined: Mon Mar 21, 2011 7:40 pm
Answers: 75

Post by relax4o » Sat Feb 04, 2012 12:24 pm

Щом не ти прави проблем, тогава виж си смени CS-а. И между другото ти смени ли си Display Mode-a да ти е Widescreen ?



ЕДИТ: Виж дали си направил това, което ти казах, ако не пробвай тази http://dox.bg/files/dw?a=8de3eef0ac , това е моя CS, който ползвам.

kyka1
Нов
Нов
Posts: 55
Joined: Thu Apr 01, 2010 7:08 pm

Post by kyka1 » Sat Feb 04, 2012 4:25 pm

Много версии съм сменял, няма промяна...

relax4o
Потребител
Потребител
Posts: 995
Joined: Mon Mar 21, 2011 7:40 pm
Answers: 75

Post by relax4o » Sat Feb 04, 2012 6:24 pm

Направи скрийн да видя какви са ти настройките.

Post Reply