Проблем с резолюцията и със ФПС

User avatar
eddyy93
Потребител
Потребител
Posts: 1421
Joined: Mon Jun 06, 2011 10:32 am

и

Post by eddyy93 » Sat Feb 04, 2012 6:27 pm

Направи си настройките на CS - да работи на OpenGL.

kyka1
Нов
Нов
Posts: 55
Joined: Thu Apr 01, 2010 7:08 pm

Post by kyka1 » Sun Feb 05, 2012 7:07 pm

Ето ги настройките на играта http://prikachi.com/images/757/4359757w.jpg :lol:

relax4o
Потребител
Потребител
Posts: 995
Joined: Mon Mar 21, 2011 7:40 pm
Answers: 75

Post by relax4o » Sun Feb 05, 2012 11:58 pm

Какъв е този измислен CS ??? Някак си съм 100% сигурен, че е от CS-a ти. Ако всички, които си сменил са такива изшити, нищо чудно.

Vladkata
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1575
Joined: Sun Nov 21, 2010 7:50 pm
Answers: 70
Location: Sofia

Post by Vladkata » Mon Feb 06, 2012 9:01 am

Чакай малко. Значи ако не се лъжа твоят лаптоп има Optimus, т.е. GPU ингерирано в CPU-то. Този Optimus е направен да се включва, когато на лаптопа не му трябва толкова мощ (външната видео карта), като той сам преценява кога да се включва и кога не. Най-вероятно засича CS, като "прекалено лека" и я подкарва с Optimus-а. Аз например Minecraft също я подкарвам понякога с Optimus-а и то си личи, понякога даже крашва играта, защото не й стига VRAM.

Един път инсталирах мод, който подобрява графиката на GTA IV, но се пипаше по енджина на играта и се променяха там видео настройките и като я пуснах я подкарах с Optmius-а. На играта и трябваха към 1600MB, а с Optimus ги докарвах до 58MB.

Моята тема за модификацията на GTA IV

Относно това как можеш да го изключиш - не знам, аз мислех по едно време да го изключвам, но се отказах...

Post Reply