Купих си волан...

Post Reply
nfarkt

Купих си волан...

Post by nfarkt » Sat Mar 31, 2012 7:32 pm

Добър вечер, колеги. Преди известно време си закупих оригинален волан с педали, за който се охарчих доста. Предположих, че ще има разнообразие от игри в които да мога да запълвам скуката си, но не се оказа така. Бихте ли ми препоръчали някаква игра симулатор, която да не е натоварваща като NFS или някоя друга, просто да мога да си праша по улиците. Като например "3D симулатор на шофьорски курсове". Лека, стабилна, отпускаща игра. Благодаря предварително.

l00ps0
Нов
Нов
Posts: 37
Joined: Sat Feb 11, 2012 10:12 am

Post by l00ps0 » Sat Mar 31, 2012 7:46 pm

Live For Speed - играх я доста отдавна но си е класика хх много добра е за това ще ти хареса :)

User avatar
stoqnski
Гуру
Гуру
Posts: 2037
Joined: Mon Sep 10, 2007 4:39 pm
Answers: 122
Location: гр.Сливен

Re: Купих си волан...

Post by stoqnski » Sat Mar 31, 2012 7:49 pm

nfarkt wrote:Добър вечер, колеги. Преди известно време си закупих оригинален волан с педали, за който се охарчих доста. Предположих, че ще има разнообразие от игри в които да мога да запълвам скуката си, но не се оказа така. Бихте ли ми препоръчали някаква игра симулатор, която да не е натоварваща като NFS или някоя друга, просто да мога да си праша по улиците. Като например "3D симулатор на шофьорски курсове". Лека, стабилна, отпускаща игра. Благодаря предварително.
Live For Speed е играта за волан : )

mo7ika
Турист
Турист
Posts: 256
Joined: Sun Nov 14, 2010 1:47 pm
Location: Балчик

Post by mo7ika » Sat Mar 31, 2012 8:06 pm

Брат ми беше много зарибен на такива игри (същия случай с волан) и му сложих няколко. Мога да кажа няколко неща по въпроса. Въпросните руски симулатори (има и хубави) но се лъжеш ако си мислиш че няма да натоварват - доста са тежки. Препоръчвам рали (Richard Burns, Colin кво беше там забраих или Dirt) Офроуд игрите също са яки(4х4 - руска поредица) НО най-добрата на вскички времена за волан ще си е Test Drive Unlimited (с всичките му пачове и плъгини)- просто тя държа най-много влага на брат ми, дори грабна и моето око, а сега с 2-йката е още по-реално и доволно. А ако си малко по-селски настроен мисля че имаше и симулатор на сескостопанска техника и камиони и тем подобни глупости.

Post Reply