Купих си волан...
Купих си волан...
Добър вечер, колеги. Преди известно време си закупих оригинален волан с педали, за който се охарчих доста. Предположих, че ще има разнообразие от игри в които да мога да запълвам скуката си, но не се оказа така. Бихте ли ми препоръчали някаква игра симулатор, която да не е натоварваща като NFS или някоя друга, просто да мога да си праша по улиците. Като например "3D симулатор на шофьорски курсове". Лека, стабилна, отпускаща игра. Благодаря предварително.
Re: Купих си волан...
Live For Speed е играта за волан : )nfarkt wrote:Добър вечер, колеги. Преди известно време си закупих оригинален волан с педали, за който се охарчих доста. Предположих, че ще има разнообразие от игри в които да мога да запълвам скуката си, но не се оказа така. Бихте ли ми препоръчали някаква игра симулатор, която да не е натоварваща като NFS или някоя друга, просто да мога да си праша по улиците. Като например "3D симулатор на шофьорски курсове". Лека, стабилна, отпускаща игра. Благодаря предварително.
Брат ми беше много зарибен на такива игри (същия случай с волан) и му сложих няколко. Мога да кажа няколко неща по въпроса. Въпросните руски симулатори (има и хубави) но се лъжеш ако си мислиш че няма да натоварват - доста са тежки. Препоръчвам рали (Richard Burns, Colin кво беше там забраих или Dirt) Офроуд игрите също са яки(4х4 - руска поредица) НО най-добрата на вскички времена за волан ще си е Test Drive Unlimited (с всичките му пачове и плъгини)- просто тя държа най-много влага на брат ми, дори грабна и моето око, а сега с 2-йката е още по-реално и доволно. А ако си малко по-селски настроен мисля че имаше и симулатор на сескостопанска техника и камиони и тем подобни глупости.