Търся една игра като Bulfleet

Post Reply
SorryAll
Нов
Нов
Posts: 3
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:31 pm

Търся една игра като Bulfleet

Post by SorryAll » Tue Apr 08, 2014 6:40 pm

Привет!


Преди години имаше игра като Bulfleet пак беше с 3 раси (не говоря за ОGame) , но нямам спомент голям за сайт.
Като цяло ресурса бяха 2 единя за строеж на сгради/флот/защита и втория за гориво на флота. Тоест бяха Ресурс/Гориво (или нещо подобно)
Всяка 1 от расите имаше спецялен кораб като цяло помня 2-3 от всиките Май хората имаха анихилатор кораб който бяха заменили с знс той можеше да троши планети 1м структора и 100к атака един звезден прах който се водише като кръстосвач и т.н.

Аз когато почнах бяха не повече от 50-60 човека , но ставаше страшно меле нямаше донаций всичко беше фрее. Меню-то беше г/д като на булфлийт-а , но без тези генерали менерали и по-различно от "ОGame".
Относно линка нямам идея някви бледи спомени за нещо като "naso-нещо си" или "nasso" или някви подобно ,но 101% съм сигорен , че започваше с "N" сайта.

Като цяло търся си такава игрица или системата бих подържал 1 такъв сървър имам възможността , но не искам да е OGame лично не ми харесва като игра малко страмна е. А пича който беше я пуснал разбира се беше си играл да я подобрява.

Приемам и предложения за други игри като Bulfleet само ми пратете на лично сайт/ове на тези игри или тука в темата.

Извинявам се за големия Роман който желае да го чете и ако има някви спомени за такава игра ще съм благодарен да сподели.

Nazi_93
Потребител
Потребител
Posts: 907
Joined: Thu Feb 24, 2011 7:54 pm
Answers: 50

Post by Nazi_93 » Fri Jul 04, 2014 9:21 am

http://www.nemexia.bg/ ? За това ли става въпрос?

Post Reply