Инвестиции за 2 млн евро

vinsbg

Registered
Много ми е интересно каква част от тези 2млн евро са инвестирани в сайта:
http://it-farmer.bg/ и кой петокласник го е правил....
Нагледно как се усвояват и крадат пари.. Ужас!
Ето и цялата статия към калдата, като не е реклама, а е възмощение..
Сайт за 4 милиона лева взриви социалните мрежи
 
възмущение се пише с у :D

относно сайта и парите, цитирам И.И. от една дискусия във Facebook:
"Тая информация е много съмнителна. Предполагам поредното непрофесионално публикуване от страна на медиите - без проверка. Няколко факти и въпроси:

1/ Направена ли е справка за съществуващ европроект, който включва такъв сайт?

2/ Системата за финансиране изисква първо да бъде извършен проекта и след това се превеждат парите. Ако изпълнението е некоректно, плащане няма, дори да са предвидени 2млн по проекта.

3/ Този сайт не изглежда да е изработен по Европроект, защото всички неща изработени по европроект трябва да носят белег, нотификация, стикер (наречете го както искате), ако това не е изпълнено, то няма как да се преведат пари по европроект.

Значи не е европроект. Поне това знаем."
 
Vladkata каза:
Знам как се пише. В бързината си съм го объркал и не съм го видял. И все пак това е поредната малоумщина и кражба.
 
Ми такава е същината на народа български, какво... :roll:
 
Стига бре от друг български ДЪРЖАВЕН сайт се тегли информация съвсем спокойно за почти всеки човек. Намерих дупка в системата им която виси вече 7 ма година... Реално колкото и да им обяснявам тези които са зад отсрешната машина са малумни. :shock: :shock: :shock:
 
Не знам с еропейски пари ли е правен, но по принцип в България си е практика да се крадат пари с правене на държавни сайтове. Спомнете си за Логото "Баница". Има и много други покъртителни примери.
 
Не ми се говори и на мен... Накрая ще взема да се свържа с БТВ да им обясня как се източва информаиция от Български държавен сайт и как това се прави напълно легално.
 
Съмнявам се, че която и да е медия ще излъчи нещо, което изкарва кирливите ризи на сегашните управляващи.
 
gLaVoReZa каза:
Съмнявам се, че която и да е медия ще излъчи нещо, което изкарва кирливите ризи на сегашните управляващи.
Споко то е от старите :D :D :D
 
Давай, пробвай. Потърси информация и за други такива сайтове, предполагам, че си програмист, излез и им обясни подробно като професионалист колко струват реално и държавата колко е дала за тях. Ако те излъчат по БТВ или Нова, ще направиш доста добро дело.
 
До колкото знам няма обявен европроект за такъв сайт - нещо самосиндикално е. Иначе може да са ползвали лицензиран MS Office за да генерират тази простотия...
 

Горе