Зелен сертификат

Cenov

Registered
От днес вече се изисква зелен сертификат за посещаване на почти всичко, без хранителните магазини:

Изискване за сертификат ще има за барове, ресторанти, кина, театри, циркове, концерти, музеи, галерии, молове, магазини над 300 квадрата, фитнеси, спортни клубове и басейни. Такъв документ се издава срещу завършен цикъл на ваксинация, установено с PCR боледуване или тест срещу коронавирус, направен до 72 ч.
 
Ето един линк... 30 независими проучвания, доказващи колко по-добър е естествения имунитет.. а


https://brownstone.org/articles/natural-immunity-and-covid-19-twenty-nine-scientific-studies-to-share-with-employers-health-officials-and-politicians/amp/
 
Аз си задавам въпроса:
- Защо всякаш се заглушава всяко различно мнение от това..че трябва да се набоцкаш.

Цялата работа смърди. Всеки ти казва - ама то целия свят се набоцка. Абе той света отдавна е откачил и аз ли трябва да откача покрай него ?!
- Защо след като е толкова безвредна, толкова могъща и безвредна трябва да попълваш ОТКАЗВАНЕ на отговорност за производители, лекари и всякаква паплач?
- Защо след като 85% от населението на англия е ваксинирано продължава да летят случайте? Нали трябваше да се спре, да предпазват ваксините? Пък.. резултат нулев. Цялата работа е пръдня.

Знам за няколко конкретни примера за ваксинирани, които са болни или починали от ковид (не от самата ваксина, а са били заразени и починали от ковид...пък ваксинирани). Знам за случай, където в момента в болниците принуждават персонала да се ваксинират или да напускат. Чиста принуда.

Общо взето всеки си търка езиците, нещата на политиците и техните "мозъци" им се случват и така. Добре дошли в 21 век на предстоящия тоталитарен режим.
 
Абсолютно.. Въпроси доста, логични отговори николко..

Единствената ваксина, която работи ако 100% от населението я е взело. И то 2-3 пъти всеки.. Пък в Израел вече обсъждат и 4 игла.
 
Министерството на здравеопазването и Министерството на образованието и науката внасят проект на постановление в Министерския съвет за осигуряване на 13 млн. лв. за щадящи тестове за най-малките ученици. Това съобщи на брифинг пред медиите здравният министър д-р Стойчо Кацаров.

И като мислят толкова за нашето здраве, що не построят болница с тия 13 милиона, а купуват безмислени тестове да тормозят децата?
 
Cenov каза:
Мисля, че не го мислят нашите това. В цяла европа е така или поне в повечето държави..

Тези хора са безкрупулни. Тях не им пука за моето, вашето или което и да е мнение. Те са противоречиви. Тях ги интересуват територии, власт, пари. Когато имаш последното започваш да ставаш подвластен на следващите. След последното започваш и да имаш зависимост, с която ти теглят конците.

Общо взето краткото ми мнение е това.
 

Горе